CELEBRITIES

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, το πλύσιμο των πιάτων και το Twitter

Ο Νίκος Οικονομόπουλος δίνει συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το Τwiiter τον περιμένει στη γωνία για να σχολιάσει και μάλιστα κάποια ακραία. Ο τραγουδιστής μιλά σπάνια αλλά όσα έχει πει μείνει χαραγμένα στη μνήμη. Τις ατάκες για το στρώσιμο του τραπεζιού διαδέχθηκαν αυτές για το πλύσιμο των πιάτων. Το Τwitter μπορεί να ξεσαλώνει όμως εκείνος είναι πολύ ξεκάθαρος. «Αγαπώ και σέβομαι τη γυναίκα που έχω δίπλα μου».

«Έχω μεγαλώσει σε μία οικογένεια στην οποία ο παππούς, η γιαγιά μου κι εγώ καθόμασταν μαζί και τρώγαμε σαν οικογένεια (μεγάλωσα με τον παππού και τη γιαγιά μου) και μετά το φαγητό η γιαγιά μου σηκωνόταν και μάζευε το τραπέζι. Είναι τόσο κακό να πεις την αλήθεια; Την αλήθεια που έχω ζήσει εγώ. Γιατί η πραγματικότητα του καθενός είναι διαφορετική. Η δική μου πραγματικότητα είναι αυτό που είπα. Δεν έχουμε μεγαλώσει όλοι το ίδιο. Κάθε άνθρωπος έχει μεγαλώσει με διαφορετικό τρόπο και ο δικός μου είναι αυτός.

Αυτό δε σημαίνει πως όταν θα κάνω δική μου οικογένεια θα πρέπει να έρχεται η γυναίκα που θα έχω δίπλα μου να μου μαζεύει το πιάτο μου, όπως το παρουσίασαν. Μου μάζευε το πιάτο η γιαγιά μου, ήμουν παιδί όταν το μάζευε. Δεν ανέφερα για τη γυναίκα μου αυτό το συμβάν. Το μόνο σίγουρο είναι πως τη γυναίκα που έχω δίπλα μου τη σέβομαι, αλλά αυτό δε βγαίνω έξω να το πω. Είναι αυτονόητο να σέβεσαι τον άνθρωπό σου.

 

Δε θα πλύνω πιάτα, δεν μπορώ, νιώθω λίγο άβολα, εκτός αν υπάρχει ανάγκη. Ποτέ μη λες ποτέ γιατί μπορεί να κάνεις παιδιά και να χρειαστεί να κάνεις κι αυτό. Δεν ξέρω να μαγειρεύω.»

Ο παρουσιαστής τον ρωτά: Δέχεσαι η γυναίκα σου να καθίσει σπίτι και να μεγαλώσει τα παιδιά;

«Όταν είναι μικρά τα παιδιά φαντάζομαι πως χρειάζονται τη μητέρα τους για να μεγαλώσουν, ειδικά τα δύο πρώτα χρόνια. Δεν έχω παιδιά, φαντάζομαι. Θα μου αρέσει η γυναίκα μου να δουλεύει. Μου αρέσει να έχει κάτι να ασχολείται γιατί νιώθει ότι προσφέρει. Ένας άνθρωπος όταν κάνει κάτι, ό,τι κι αν είναι αυτό, νιώθει γεμάτος ότι προσφέρει κάτι στην κοινωνία και στον εαυτό του.»

Το Twitter είχε τη δική του άποψη