CELEBRITIES

Νικολέττα Ράλλη – Γιώργος Μαυρίδης: Ήρθε το τέλος και είναι οριστικό

Instagram/Nikolettaralli

«Έπιασε βροχή, αγάπη καλοκαιρινή» τραγουδούσε κάποτε ο Θάνος Καλλίρης, επιβεβαιώνοντας μας  και μουσικά το γνωστό συμπέρασμα πώς οι καλοκαιρινοί έρωτες δύσκολα κρατούν στη βαρυχειμωνιά. Το ίδιο αυτό συμπέρασμα δυστυχώς για όσους ανήκουν στις τάξεις των αθεράπευτα ρομαντικών, επιβεβαιώθηκε μία ακόμα φορά, με την αποκάλυψη πως ο καλοκαιρινός έρωτας της Νικολέττας Ράλλη και του Γιώργου Μαυρίδη έλαβε τέλος δύο μήνες πριν, μαζί με τα πρώτα κύματα κακοκαιρίας της σεζόν.

Την είδηση που είχε εν μέρει επιβεβαιώσει και ο φίλος και των δύο, Νίκος Αναδιώτης, σε πρόσφατη συνέντευξή του, ήρθε να επιβεβαιώσει οριστικά ρεπορτάζ της «Φωλιάς των ΚουΚου». «Έλαχε ο κλήρος σε μένα να ανακοινώσω αυτή την είδηση. Η οποία λέει πως ο Γιώργος Μαυρίδης και η Νικολέττα Ράλλη δεν είναι πλέον μαζί. Έχουν χωρίσει και αυτό είναι οριστικό. Οι πληροφορίες είναι απόλυτα ασφαλείς. Δεν χώρισαν τώρα, αλλά σχεδόν πλησιάζουμε τους δύο μήνες. Υπήρξε ένα χρονικό διάστημα που υπήρξε προσπάθεια επανασύνδεσης, ήθελαν να το ξανασκεφτούν και να δουν λίγο μήπως μπορεί να σωθεί αυτή η σχέση γιατί περνούσαν πολύ καλά μαζί και δεν ήθελαν να χαλάσει» είπε σχετικά ο δημοσιογράφος της εκπομπής, Γιώργος Κρικοριάν.

Όπως κατάλαβες από όλα αυτά όταν κυκλοφόρησε το Down Town με το πρώτο τους κοινό εξώφυλλο στα τέλη Δεκεμβρίου, οι δυο τους ήταν ήδη χωρισμένοι, ενώ όταν έλεγαν στον έτερο δημοσιογράφο της εκπομπής Γιάννη Πουλόπουλο ότι οι φήμες χωρισμού δεν ισχύουν πιθανώς ακόμα το προσπαθούσαν. «Αλλά είναι τελικά από τις σχέσεις που ξεκινάς, είσαι πολύ ερωτευμένος αλλά βλέπεις ότι σε κάποια πράγματα δεν ταιριάζεις. Ένας μεγάλος παράγοντας για τον χωρισμό ήταν η απόσταση. Εκείνη Αθήνα, εκείνος Θεσσαλονίκη» συμπλήρωσε και τόνισε πώς και οι δύο παρά τον έρωτα δεν επιθυμούσαν να μετακομίσουν ο ένας κοντά στον άλλο.

 

Κρίμα τα βράχια και τα φιλιά, κρίμα οι όλο έρωτες δηλώσεις, κρίμα οι κοινές εμφανίσεις σε εκπομπές, όλα κρίμα.

Κεντρική φωτογραφία: Ιnstagram/Nikolettaralli