CELEBRITIES

Νικολέττα Ράλλη – Γιώργος Μαυρίδης: Οι φήμες χωρισμού και η απάντηση

Instagram/Nikolettaralli

Αν είσαι από εκείνες που αγαπούν την ελληνική showbiz δεν μπορεί να μην έχεις συζητήσει έστω και μία φορά γι' αυτόν τον έρωτα που ξεκίνησε στο πλατό της εκπομπής «Καλοκαίρι μαζί στις 10», άνθισε πάνω σε έναν βράχο στην ακροθαλασσιά και φούσκωσε με ταξίδια Αθήνα - Θεσσαλονίκη και τούμπαλιν. Ξέρεις για ποιον έρωτα μιλάω, τον έχεις δει και στον τίτλο άλλωστε, αυτόν της Νικολέττας Ράλλη και του Γιώργου Μαυρίδη, που σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News αντιμετώπισε προβλήματα το τελευταίο διάστημα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η σχέση από απόσταση είναι µια πρόκληση για τους δυο τους, καθώς, όπως λένε σε ανθρώπους του περιβάλλοντός τους, δυσκολεύονται να ρυθμίσουν το πρόγραμμά τους έτσι ώστε να περνούν χρόνο μαζί. Η Νικολέττα Ράλλη δύσκολα θα μετακόμιζε μόνιμα στη Θεσσαλονίκη καθώς η δουλειά της έχει ως βάση την Αθήνα, ενώ και ο Γιώργος Μαυρίδης διατηρεί επιχείρηση με τατουάζ στη Θεσσαλονίκη, την οποία δύσκολα θα εγκατέλειπε για την πρωτεύουσσα. Βάλε τα φορτωμένα προγράμματα στην ίδια εξίσωση με τα παραπάνω και μάλλον εντόπισες τα σύννεφα, που σύμφωνα με την εφημερίδα σκίασαν τη σχέση τους.

Και αν και οι δυό τους μέχρι πρότινος εξέφραζαν δημόσια τον έρωτά τους με like και σχόλια στα social media, τις τελευταίες ημέρες σταμάτησαν να κάνουν like ο ένας στον άλλο. Ούτε στην φωτογραφία της Νικολέττας με νέο κούρεμα, ούτε σε αυτήν που ντύθηκε νύφη για τις ανάγκες επίδειξης μόδας βρέθηκε like του Γιώργου. Ούτε και στο δικό του tbt από τις διακοπές τους όπου πόζαρε με τη Molly, το σκυλάκι του και την Candy, το δικό της υπήρξε like της Νικολέττας.

 

 

Παρ’ όλα αυτά επειδή η ζωή δεν κρίνεται και δεν βρίσκεται στα social media, η διάψευση του χωρισμού ήρθε σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου». «Έπιασε τον Γιώργο Μαυρίδη ο Γρηγόρης Μπάκας και τον ρώτησε αν ισχύουν τα όσα γράφονται. Η απάντηση του Γιώργου Μαυρίδη ήταν όχι δεν ισχύει. Έστειλα μήνυμα και εγώ στη Νικολέττα και τη ρώτησα αν ισχύει πως έχουν χωρίσει. Και μου απαντάει η Νικολέττα όλα καλά», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος, και η καρδιά του κοινού πήγε στη θέση της.

Κεντρική φωτογραφία:  Instagram/Nikolettaralli