CELEBRITIES

H Nicki Minaj αποσύρεται από τη μουσική βιομηχανία για να κάνει οικογένεια. Και η Cardi B τι θα απογίνει τώρα;

Evan Agostini/Invision/AP

Μετά από μία εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία στη ραπ μουσική η Nicki Minaj ενημέρωσε τους θαυμαστές της ότι ήρθε ο καιρός να πάει παρακάτω. Η 36χρονη υποψήφια για Grammy, αποφάσισε να αφοσιωθεί στην προσωπική της ζωή και μοιράστηκε τα σχέδια της να αποκτήσει οικογένεια, απευθυνόμενη στους fan της μέσω Twitter. Η Nicki Minaj είναι σε σχέση με τον Kenneth Petty και από ό,τι συμπεραίνουμε τα σχέδιά τους για απόκτηση παιδιών είναι κοινά.

Πέρα από τη μουσική η 36χρονη έχει συμμετάσχει σε ταινίες του Hollywood, ενώ είναι και ραδιοφωνική παραγωγός. Η ίδια δεν διευκρίνισε αν θα αποσυρθεί από όλες τις δραστηριότητές της ή μόνο από τη μουσική, ενώ μέχρι στιγμής δεν είναι βέβαιο ότι σοβαρολογεί.

 

«Αποφάσισα να αποσυρθώ και να κάνω οικογένεια. Ξέρω ότι εσείς παιδιά χαίρεστε τώρα. Στους fan μου, συνεχίστε να με εκπροσωπείτε, κάντε το μέχρι τον θάνατό μου. Σας αγαπώ για πάντα» έγραψε η Nicki Minaj που εκτός από τα τραγούδια της είναι γνωστή και για την ατέλειωτη κόντρα της με τη συνάδελφό της Cardi B, με την οποία είχαν φτάσει να πιαστούν στα χέρια σε event που απαιτούσε επίσημο ένδυμα.

 

Διάβασε κι αυτό: Cardi B – Nicki Minaj: Οι δύο ράπερ πιάστηκαν στα χέρια σε πάρτι στη Νέα Υόρκη

Η Nicki Minaj ξεκίνησε την καριέρα της κυκλοφορώντας κάποια mixtapes στα 00’s και σύντομα βρέθηκε στην δισκογραφική εταιρεία του Lil Wayne. Το πρώτο της άλμπουμ “Pink Friday” κυκλοφόρησε το 2010. Μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της που περιλαμβάνονταν σε αυτό ήταν τα Super Bass, Anaconda και Starships. Τα solo album της έχουν πουλήσει εκατομμύρια αντίτυπα και έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως οι: Ludacris, Usher, David Guetta, Madonna, Ariana Grande, Kanye West, Justin Bieber.

Έχει προταθεί για 10 Grammy, έχει κερφίσει 5 βραβεία MTV Video Music και έχει σπάσει το ρεκόρ του Billboard Hot 100 entries ως σόλο γυναίκα καλλιτέχνης. Το 2018 ωστόσο, ξεκίνησαν να φαίνονται τα σημάδια της «πτώσης». Το νέο της album δεν κατάφερε να φτάσει στην κορυφή των chart στις ΗΠΑ κι εκείνη τα έβαλε με όλους, από το Spotify μέχρι και τον Travis Scott. Έπειτα ακύρωσε την περιοδεία της με τον Future στη Λατινική Αμερική. Και παρότι κυκλοφόρησε ένα νέο single τον Ιούνιο και υποτίθεται ότι ηχογραφούσε το νέο της album, η απόφασή της να αποσυρθεί βάζει όλα τα δισκογραφικά της σχέδια στον πάγο. Αναμένεται να δούμε αν η δισκογραφική εταιρεία θα επιβεβαιώσει την απόσυρσή της από τη μουσική βιομηχανία ή όχι.

Κεντρική φωτογραφία:  Evan Agostini/Invision/AP