CELEBRITIES

Η Ειρήνη Ερμίδου έβγαλε το φτυάρι της και έθαψε τις συμπαίκτριές της στο Next Top Model

Instagram/Gntmgr

Ναι, οι γυναίκες αγαπούν η μία την άλλη, στηρίζουν και βοηθούν η μία την άλλη, σε έναν ιδεατό κόσμο που τουλάχιστον εμείς θα θέλαμε να ζούμε. Η Ειρήνη Ερμίδου, που μόλις βγήκε από το σπίτι του Greece's Next Top Model  ζει σε έναν άλλο κόσμο απο αυτόν, σε έναν κόσμο διαμετρικά αντίθετο. Σε αυτόν που αντί για την φράση «αν δεν έχεις κάτι καλό να πεις μην πεις τίποτα» ακούγεται στεροφωνικά το: «Πες κάτι κακό για όλες τις γυναίκες που ξέρεις».  Η Ειρήνη Ερμίδου διάβασε σχόλια από το Twitter στη «Φωλιά των Κου Κου» και οι ατάκες που ακούστηκαν στον «αέρα» της εκπομπής από το στόμα της μας έκαναν να ντραπούμε.

Η Ειρήνη Ερμίδου δηλώνει έτοιμη να κατακτήσει τις πασαρέλες του εξωτερικού, συμφωνεί ότι είναι ψωνισμένη αλλά ότι αυτό ήταν χαρακτηριστικό και πριν το παιχνίδι (διακρίνεις κι εσύ ένα δείγμα αυτογνωσίας; Μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα), και τονίζει: «Έχω πάρα πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μου αλλά όχι τσάμπα. Και μετά ξεκίνησε να μιλάει για τις υπόλοιπες. Κρατήσου και διάβασε τις καλύτερες ατάκες της.

 

«Η Έλντα ήταν ψεύτρα. Βγήκε από το παιχνίδι και ξαναμπήκε με τέτοιο τουπέ, την ένοιαζε μόνο η άποψη του κόσμου και ξαφνικά άρχισε να λέει “Μισώ την Εβελίνα” χωρίς να ξέρει τίποτα. Τετράχρονο η Έλντα, δεν βγάζαμε ποτέ άκρη».

«Πολλές είναι διπρόσωπες. Αμανατίδου ξεκάθαρη, είναι χειρότερη και από τη Μικαέλα»

«Δεν συμπάθησα τη Στεριανού. Τελείως ψευτιά και διπρόσωπη»

«Πάτε καλά, τι συμφέρον να έχω από την Εύη; Είναι κι αυτή κοντή μπροστά μου. Τι συμφέρον θα μπορούσα να έχω από μία κοντή»

«Η Εύη είναι από τις μόνες που κρατά την γνώμη της σταθερή. Δεν είναι σαν καμιά Αμανατίδου, σαν καμιά Έλντα, σαν καμιά Ξανθή, Στεριανού… Αυτές τις δεύτερες δηλαδή»

Και η τελευταία και καλύτερη:

«Δεν μπορώ παιδιά να κάνω φιλίες με κορίτσια αλήθεια. Καταλαβαίνω πιο πολύ τους άνδρες και το ποδόσφαιρο, παρά τα κορίτσια και τα κουτσομπολίστικα», είπε η Ειρήνη Ερμίδου. Και κάπου εκεί το 19χρονο μοντέλο, τίναξε το χώμα από τους ώμους της αλλά δεν ένιωσε ότι έκανε κάποιο λάθος. Γιατί η ευθύτητα πολλές φορές μπερδεύεται με την ευγένεια, το χιούμορ με την χοντράδα, ο ανταγωνισμός με τον συναγωνισμό και η αυτογνωσία με την αλαζονεία.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Gntmgr