NEXT TOP MODEL

GNTM: Σε 2 στρατόπεδα το σπίτι. Τα “καρφιά” για την Εύη και ο σύντροφος της Γαρυφαλλιάς

Όσο κι αν προσπάθησαν να μας πείσουν πως είναι μία ωραία ατμόσφαιρα τελικά οι σπόντες πάνε κι έρχονται. Όσο ο ανταγωνισμός μεγαλώνει, οι παίκτριες του Next Top Model γίνονται και πιο επιθετικές.

Η Ειρήνη Καζαριάν μιλά πολύ ανοιχτά για τους λόγους που μπήκε η Εύη Ιωαννίδου στο παιχνίδι.

«Είμαι άπειρη ενώ οι άλλες κοπέλες που έχουν μπει με άλλο σκοπό, δεν ξέρω, αλήθεια. Ξέρω πως κάποια κορίτσια έχουν μπει για να πάρουν followers στο Instagram, για να γίνουν παρουσιάστριες, για να γίνουν ηθοποιοί, τραγουδιστές. Η Εύη, ας πούμε, μας έχει πει πως έχει μπει σε αυτό το παιχνίδι για να γίνει παρουσιάστρια», είπε η Ειρήνη Καζαριάν.

Η Εύη Ιωαννίδου

Από την άλλη, η Μικαέλα Φωτιάδη είπε στις φίλες της, Μέγκι κι Εύη, πως η Γαρυφαλλιά θέλησε να της μιλήσει.

«Χθες το βράδυ ήρθε η Γαρυφαλλιά στην κουζίνα και είπε ότι θέλει να μου μιλήσει. Μου λέει άκουσα για σένα ότι κάθεσαι και λες ότι με έβαλε ο γκόμενος μου στο GNTM.  Της λέω ότι εγώ δεν πιστεύω καν ότι γκόμενός σου μπορεί να σε βάλει εσένα στο παιχνίδι. Άρα γιατί να λες ότι ειπώθηκε κάτι τέτοιο; Τον ξέρω τον γκόμενό σου πριν καν τον γνωρίσεις εσύ ας πούμε. Δεν έχω κονέ εγώ να μπω, που έχω κάνει κάποια πράγματα, που έχω κάποιες γνωριμίες και θα έχει αυτή που ξεκίνησε τώρα το μόντελινγκ;», είπε χαρακτηριστικά η Μικαέλα Φωτιάδη.

Και επειδή μανούρα χωρίς Μέγκι δε γίνεται, τα έβαλε και με την Άννα Φωτιάδη που θεωρεί πως δεν πρέπει να βρίσκεται στο παιχνίδι.

 

Κεντρική Φωτογραφία: instagram.com/gntmgr