CELEBRITIES

Η Νατάσσα Μποφίλιου σε μια σπάνια εμφάνιση με την αδερφή και τη μαμά της

NDP Photo Agency

Την αδερφή της Νατάσσας Μποφίλιου, τη Νέλλυ, την έμαθες πριν από λίγους μήνες, όταν η τραγουδίστρια κι εκείνη βρέθηκαν στο θέατρο και εντυπωσίασαν με το ίδιο χαμόγελό τους. Τώρα βρέθηκαν και πάλι στο θέατρο αλλά όχι οι δυο τους. Η Νατάσσα και η Νέλλυ είχαν μαζί τους μία ακόμα γυναίκα της οικογένειάς τους, την γοητευτική μητέρα τους.

Οι τρεις γυναίκες πραγματοποίησαν μία, ομολογουμένως σπάνια, κοινή εμφάνιση στο Θέατρο Μουσούρη όπου βρέθηκαν για να παρακολουθήσουν την παράσταση «Ψέμα στο ψέμα». Η φρεσκοπαντρεμένη τραγουδίστρια πόζαρε περιχαρής με την αδερφή της και τη μητέρα της, αλλά και με τους πρωταγωνιστές της παράστασης Πέτρο Φιλιππίδη και Παύλο Χαϊκάλη μετά την ολοκλήρωσή της.

ndp

ndp

ndp

 

Η Νατάσσα Μποφίλιου έχει μιλήσει πολλές φορές σε συνεντεύξεις της για την οικογένειά της η οποία άλλωστε της εμφύσησε την αγάπη για τις Τέχνες. «Ασχολήθηκα με τη μουσική, γιατί μεγάλωσα σε ένα σπίτι πολύ καλλιτεχνικό. Ο πατέρας μου είναι μουσικός… έχει ασχοληθεί ερασιτεχνικά με το τραγούδι και η μητέρα μου ασχολούνταν με τη ζωγραφική και το θέατρο. Σε όλους ήταν έντονη η επιθυμία να εκφραζόμαστε μέσα από την τέχνη. Δε θα μπορούσα να μην αγαπώ τη μουσική, το θέατρο, τα εικαστικά, τα βιβλία…Η οικογένειά μου ήταν μία κλασική μεταπολιτευτική οικογένεια αριστερών, με μεγάλη τάση στην τέχνη και στην έκφραση μέσα από αυτήν. Έτσι κι εγώ πήρα αυτό το ραπόρτο, που λένε οι Κεφαλλονίτες!» έλεγε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στο corfuland.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency