CELEBRITIES

Ναταλία Γερμανού: Το σαρδάμ για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και το σχόλιο για την πανάκριβη τσάντα της στην εκπομπή

NDP

Ένα σαρδάμ έκανε προλογίζοντας την εκπομπή Επιτέλους Σαββατοκύριακο η Ναταλία Γερμανού την Κυριακή. Η παρουσιάστρια ανέφερε πώς θα δούμε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε ζωντανή σύνδεση απο έναν ιππικό όμιλο και η ομάδα της ξέσπασε σε γέλια. Η Ναταλία Γερμανού είχε μπερδέψει το όνμα της νυν συνεργάτιδας της Κωνσταντίνας Δημοπούλου με εκείνο της πρώην.

Ενώ η ομάδα της γελούσε η παρουσιάστρια έστειλε το δικό της μήνυμα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Κωνσταντίνα μου γλώσσα λανθάνουσα… Προφανώς σύντομα θα σε έχουμε στην εκπομπή μας, δεν εξηγείται διαφορετικά». Ωστόσο η ρεπόρτερ της εκπομπής δεν άφησε το σαρδάμ να πάει χαμένο όταν τελικά βγήκε στον αέρα της εκπομπής, βρίσκοντας την ευκαιρία  να σχολιάσει την τσάντα με την οποία απαθανατίστηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε πρόσφατη έξοδό της στη Γλυφάδα με την αδερφή της Όλγας Φαρμάκη, Γωγώ.

Πρόκειται για την Hermes Box Sellier Kelly 28 Bag το κόστος της οποίας ανέρχεται σε πολλές χιλιάδες ευρώ.

NDP

«Καλημέρα σας. Πριν από αυτό όμως, δεν πειράζει που με είπες Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, δεν πειράζει. Μπορούσα να κρατήσω κι εγώ αυτή την τσάντα που κάνει 9,000 ευρώ, οπότε δεν πειράζει, ας μου τη δώσει» σημείωσε η ρεπόρτερ με την ομάδα από το studio να σχολιάζει: «Πώ πω καρφί».

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency