CELEBRITIES

Μίκης Θεοδωράκης: Στο νοσοκομείο μετά από καρδιακό επεισόδιο

ndp

Ο Μίκης Θεοδωράκης βρίσκεται στο νοσοκομείο από τη νύχτα της Παρασκευής 3 Αυγούστου έχοντας υποστεί καρδιακό επεισόδιο. Ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του News247.

Όπως μεταδίδει επιπλέον το Αθηναϊκό Πρακτορείο ειδήσεων ο Μίκης Θεοδωράκης αισθάνθηκε πόνο στο στήθος και ανέπτυξε μεγάλη ταχυκαρδία πριν μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας όπου εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θερπαείας.

Οι θεράποντες ιατροί του εκτιμούν ότι ο μεγάλος κίνδυνος έχει περάσει, ωστόσο η ηλικία του δημιουργού -είναι 93 ετών- τους κάνει επιφυλακτικούς. Εκφράζουν ωστόσο την αισιοδοξία τους για την έκβαση.

Το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο Μίκης Θεοδωράκης εξέδωσε ήδη ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του στο οποίο αναφέρονται τα εξής:

Ο μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης προσήλθε στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, την Παρασκευή, 3/8, στις 11:19 μμ, μετά από νυχτερινό άτυπο προκάρδιο άλγος και επεισόδιο ταχυαρρυθμίας. Με ήπια αιμοδυναμική αστάθεια, εισήλθε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου ανετάχθη φαρμακευτικά το επεισόδιο της ταχυαρρυθίιας, και το μεσημέρι του Σαββάτου, στις 2 μμ, μεταφέρθηκε σε θάλαμο, όπου συνεχίζει νοσηλευόμενος.

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency