CELEBRITIES

Το φιλί της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη on camera και η τούρτα για τα γενέθλιά του

NDP Photo Agency

Τα γενέθλιά του είχε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης την Τρίτη 5 Νοεμβρίου. Ο τραγουδοποιός συμπλήρωσε τα 41 του χρόνια και γι' αυτό δέχτηκε μια έκπληξη στο πλατό του "The Final Four" όπου βρισκόταν για τις ανάγκες των γυρισμάτων. Η σύντροφός του και παρουσιάστρια του talent show του ANT1, Ζέτα Μακρυπούλια, του έφερε την τούρτα στο πλατό, συνοδευόμενη από τους συντελεστές της εκπομπής, ενώ οι συνάδελφοί του στην κριτική επιτροπή, Ελένη Φουρέιρα και Μιχάλης Κουϊνέλης παρακολουθούσαν μαζί του τη στιγμή -η Ελένη τραγούδησε κιόλας το παραδοσιακό τραγουδάκι.

Διάβασε κι αυτό: Μιχάλης Χατζηγιάννης: “Η Ζέτα μού στάθηκε βράχος σε στιγμές δύσκολες”

Τα καλά του να συνεργάζεσαι με την σύντροφό σου δεν σταμάτησαν απλά στην τούρτα, καθώς ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μολις έσβησε τα κεράκια της τούρτας των 41ων γενεθλίων του δέχτηκε κι ένα γλυκό φιλί από την Ζέτα Μακρυπούλια. Τι κι αν οι κάμερες κατέγραφαν τη στιγμή; Τι κι αν οι δυο τους αποφεύγουν τέτοιες δημόσιες εκδηλώσεις; Η αγάπη δεν κρύβεται και τα γενέθλια είναι η καλύτερη αφορμή να βγει προς τα έξω.

Το φιλί τους σχολίασε και το Πρωινό προβάλλοντας το σχετικό απόσπασμα.

 

Μια αλλαγή έχει αρχίσει να συντελείται στον τρόπο που ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια αντιδρούν στην έκθεση της σχέσης τους, ή είναι ιδέα μου; Μεγαλώνουν οι άνθρωποι κι αλλάζουν υποπτεύομαι. Όχι δεν βασίζομαι μόνο στο φιλί που σου περιέγραψα πιο πάνω, θυμάμαι και την πρόσφατη εξομολόγηση του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο “The 2Night Show”.

«Η Ζέτα ήταν βράχος και το έδειξε και στις πολύ δύσκολες στιγμές, της βγάζω το καπέλο. Είναι άτομο υψηλής ηθικής, παιδείας και καλλιέργειας, έχει τρομερή ευαισθησίας. Χαίρομαι που την έχω δίπλα μου και στη ζωή μου», είχε πει μόλις την περασμένη εβδομάδα ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Κι αυτή την χαρά την ως φαίνεται αμοιβαία, τη βλέπεις ξεκάθαρα στο παραπάνω video παρόλο που η ίδια ημέρα ήταν δύσκολη για την Ζέτα Μακρυπούλια. Η παρουσιάστρια και ηθοποιός, νωρίτερα την ίδια ημέρα είχε βρεθεί στο χωριό Ποταμούλα στο Αγρίνιο, όπου μαζί με την οικογένειά της αποχαιρέτισαν την 95χρονη γιαγιά της που έφυγε από τη ζωή.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency