CELEBRITIES

Μιχάλης Χατζηγιάννης: “Η Ζέτα μού στάθηκε βράχος σε στιγμές δύσκολες”

NDP Photo Agency

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης φέτος συμμετέχει για πρώτη φορά σε talent show, αφού είναι ένας από τους τρεις κριτές του "The Final Four" του ΑΝΤ1. Ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός βρέθηκε στο πλαίσιο αυτό, καλεσμένος στην εκπομπή του σταθμού "The 2Night Show" και μίλησε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα τελευταία 10 δύσκολα χρόνια στη ζωή του και τον σημαντικό ρόλο που έπαιξε η σύντροφός του (και συνεργάτιδα του φέτος στο Final Four το οποίο παρουσιάζει), Ζέτα Μακρυπούλια σε αυτά.

Διάβασε ακόμα: Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης απαντά πρώτη φορά στις φήμες χωρισμού με τη Ζέτα Μακρυπούλια

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια είναι έννέα χρόνια ζευγάρι ενώ αρκετά από αυτά συζούν στο σπίτι τους στην Αιξονή Γλυφάδας. Παρά τον πολύ χρόνο που έχουν περάσει μαζί, ο τραγουδιστής και η ηθοποιός έχουν καταφέρει να προφυλάξουν την προσωπική τους ζωή και αποφεύγουν να αποκαλύπτουν πολλά για τη σχέση τους σε συνεντεύξεις τους. Αυτή τη φορά ωστόσο μιλώντας για τις δυσκολίες που πέρασε την τελευταία δεκαετία, έκανε μια ειλικρινή και συγκινητική αναφορά στην σύντροφό του.

«Ήταν χρόνια δύσκολα, όμως, εκ των υστέρων θα έλεγα ότι ήταν μια οδύσσεια που είχε ευτυχές τέλος, με την έννοια ότι έμαθα από αυτά γιατί έγινα πιο ώριμος, πιο συνειδητοποιημένος, πιο ανθρώπινος θα έλεγα. Είναι χρήσιμο κάποιες φορές να τρως χαστούκια από τη ζωή. Μπορεί να μην το καταλαβαίνεις εκείνη τη στιγμή αλλά εκ των υστέρων καταλαβαίνεις τη δύναμη που σου δίνουν, σε ποτίζουν με μια πύρινη, ατσάλινη αντοχή και το θεωρώ ως και ευλογία », είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Αναφερόμενος στην Ζέτα Μακρυπούλια σημείωσε: «Η Ζέτα ήταν βράχος και το έδειξε και στις πολύ δύσκολες στιγμές, της βγάζω το καπέλο. Είναι άτομο υψηλής ηθικής, παιδείας και καλλιέργειας, έχει τρομερή ευαισθησίας. Χαίρομαι που την έχω δίπλα μου και στη ζωή μου».

 

Ο ίδιος αποκάλυψε επίσης ότι η Ζέτα Μακρυπούλια έχει βάλει τάξη στην ζωή του σημειώνοντας ότι «Μπορεί να βάλει τάξη και στην ζωή του πιο αδυσώπητου εργένη» αλλά και ότι δεν μπορεί να ακολουθήσει την ίδια και την παρέα της στις επικές βραδιές μπιρίμπας που διοργανώνουν. «Όταν μπλέξει αυτή η παρέα επειδή ξημεροβραδιάζεται και εγώ δεν το αντέχω, ή καταρρέω ή πάω να κοιμηθώ ή πάω καμιά βόλτα», εξήγησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Ο τραγουδοποιός όπως σχολίασε και το πάνελ του Πρωινού την επομένη είχε προβλήματα στον οικονομικό τομέα τα τελευταία χρόνια και πιθανόν αναφερόταν σε αυτά ως δυσκολίες. Η μόνιμη σταθερά στη ζωή του τα 9 χρόνια που μας πέρασαν ήταν η αγάπη του στη μουσική και η αγάπη του με τη Ζέτα και αυτό δεν μπορεί να είναι παρά αξιοθαύμαστο.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency