CELEBRITIES

O πρίγκιπας Harry αγνόησε ξανά δημοσίως τη Meghan Markle;

AP Photo/Tim Ireland

Η πρώτη φορά ήταν στον επίσημο εορτασμό των γενεθλίων της βασίλισσας Ελισάβετ τον Ιούνιο. Τότε ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle, στάθηκαν πίσω στο μπαλκόνι, στο αριστερό άκρο από το σημείο όπου στέκονταν ο πρίγκιπας William και η σύζυγός του Kate Middleton, και ενώ εκείνη του μιλούσε εκείνος την προέτρεψε (ελαφρώς πιο απότομα από ότι τον έχουμε συνηθίσει) να γυρίσει μπροστά της και να παρακολουθήσει την παρέλαση που ακολούθησε. Η δεύτερη σύμφωνα με τους fan του ζευγαριού και κυρίως με τους haters της δούκισσας του Sussex, ήταν τώρα, στην εμφάνιση έκπληξη που έκαναν σε αγώνα μπέιζμπολ, λίγες ημέρες πριν την βάφτιση του γιου τους Archie που θέλουν να τελεστεί σε κλειστό έως θεόκλειστο κύκλο σε ιδιωτικό εκκλησάκι στο κάστρο του Winsdor.

Διάβασε κι αυτό: Ο λόγος που οι οικογένειες των William και Harry κάθισαν τόσο μακριά στο Trooping the Colour

Στην τελευταία αυτή εμφάνιση μετά τα τεράστια χαμόγελα που χάρισαν στον φακό όταν δέχτηκαν ένα ειδικό δώρο για τον γιο τους (ένα φορμάκι στα χρώματα της ομάδας μπέιζμπολ New York Yankees τον αγώνα των οποίων παρακολούθησαν), βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου. Εκεί η Meghan θέλησε κάποια στιγμή να μιλήσει στον Harry ο οποίος είτε δεν την άκουσε, είτε δε θέλησε να γυρίσει προς το μέρος της συνεχίζοντας να συζητά με κάποιον διπλανό του, είτε δε βρήκε ευγενική κίνηση να διακόψει τη συζήτησή του απότομα. Πάντως το βλέμμα της Meghan Markle μετά από αυτή τη μικρή αμήχανη στιγμή δείχνει κομματάκι χαμένο.

Peter Nicholls/Pool via AP

Peter Nicholls/Pool via AP

Peter Nicholls/Pool via AP

Peter Nicholls/Pool via AP

Peter Nicholls/Pool via AP

Peter Nicholls/Pool via AP

«Είναι της φαντασίας μου ή ο Harry την αγνοεί;» ρώτησε κάποιος στο Twitter και ένας άλλος χρήστης απάντησε: «Το κάνει αυτό πολύ». «Αμήχανο» είπε άλλος. «Το πρόσωπό της καθώς γυρίζει αφού την αγνόησε εντελώς είναι όλα τα λεφτά» γράφει καθόλου ψύχραιμα κάποιος άλλος. «Κάποιος πρέπει να κάνει ένα video με όλες αυτές τις φορές που κάποιος την αγνοεί. Τα δευτερόλεπτα που το συνειδητοποιεί είναι ανεκτίμητα».

Δε σε κρατάω άλλο σε αγωνία, σου παραθέτω εδώ το video και μπορείς να βγάλεις μόνη σου τα συμπεράσματά σου.

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Tim Ireland