CELEBRITIES

Meghan Markle – Πρίγκιπας Harry: Το unfollow στην Kate και τον William και η παρέμβαση του παλατιού για τη γέννα

Facundo Arrizabalaga/Pool Photo via AP

Εναν σχεδόν χρόνο μετά τον φαντασμαγορικό γάμο τους η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry παραμένουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των ΜΜΕ και όχι άδικα. Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex περιμένουν από μέρα σε μέρα το πρώτο τους παιδί, ενώ ταυτόχρονα δεν σταματούν να μας δείχνουν πόσο διαφορετικοί θέλουν να είναι από τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Αυτή η επιθυμία τους να κάνουν τα πράγματα με τον δικό τους τρόπο έχει οδηγήσει σε αναρίθμητα δημοσιεύματα για τις «κακές» σχέσεις τους με τον αδερφό του Harry, William και τη σύζυγό του Kate αλλά και για το πρωτόκολο που σπάει επανειλημμένα η Meghan με τις στιλιστικές της επιλογές, αλλά και με τις επιλογές της σε σχέση με την γέννηση του πρώτου της παιδιού.

Τέτοιου είδους δημοσιεύματα έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και χθες όταν έγινε γνωστό πώς η Meghan και ο Harry έκαναν unfollow στον δικό τους λογαριασμό στο Instagram (sussexroyal) σε εκείνον της Kate και του William αλλά και σε εκείνον της βασίλισσας. Τι κι αν οι ίδιοι εξήγησαν ότι ο λόγος που τους οδήγησε σε αυτή την επιλογή ήταν πολύ μεγαλύτερος από οποιαδήποτε ίντριγκα; Ο κόσμος εξακολουθεί να πιστεύει την ύπαρξη μιας μεγάλης κόντρας.

«Κάθε μήνα θα τιμούμε οργανισμούς με τον ίδιο τρόπο και θα αλλάζουμε τους λογαριασμούς που ακολουθούμε κανονικά για να τιμήσουμε ένα διαφορετικό σκοπό κάθε φορά», έγραψαν ο δούκας και η δούκισσα του Sussex και αποφάσισαν αυτόν τον μήνα να τιμήσουν οργανισμούς ψυχικής υγείας.

 

Ωστόσο τα δημοσιεύματα δεν έμειναν μόνο σε αυτήν την «κόντρα». Σύμφωνα με το αμερικανικό People και το Harper’s Bazaar το παλάτι του Buckingham «πάτησε πόδι» στα σχέδια της Meghan και του Harry να κρατήσουν αυστηρά ιδιωτική την γέννηση του πρώτου παιδιού τους και να μοιραστούν τα νέα με τον κόσμο όταν εκείνοι είναι έτοιμοι. Το παλάτι είναι αυτό που θα ανακοινώσει τη γέννηση του παιδιού του ζευγαριού, ενώ δεν θα αποφύγουν ούτε την φωτογράφιση μαζί του. Κέρδισαν βέβαια λίγες ημέρες ησυχίας αφού η φωτογράφιση δεν θα γίνει αμέσως μετά τον τοκετό αλλά όταν το μωρό θα είναι λίγων ημερών, στο κάστρο του Windsor. Αμ, τι πίστεψαν τα παιδιά, ότι μπορούν τόσο εύκολα να ξεφύγουν από το Στέμμα και τους κανόνες του;

Πάντως για όσους πίστεψαν πώς το μωρό έχει ήδη γεννηθεί και μας το κρατούν κρυφό, (φήμες που ενισχύονται από το προγραμματισμένο ταξίδι του Harry στην Ολλανδία την επόμενη εβδομάδα) δημοσιογράφος του ITV με ειδικότητα στο βασιλικό ρεπορτάζ έγραψε στο Twitter: «Για όσους ρωτούν -και είναι πολλοί- το μωρό των Sussex δεν έχει γεννηθεί ακόμα. Η γέννα δεν κρατείται μυστική. Δεν υπάρχει κάποια συνωμοσία. Ελπίζω να σας έχει γίνει ξεκάθαρο αυτό».

Κεντρική φωτογραφία: Facundo Arrizabalaga/Pool Photo via AP