CELEBRITIES

Meghan Markle: “Ο Harry θα γίνει ο καλύτερος πατέρας”

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Ενώ το αμερικανικό People παρουσίασε τις αποκαλύψεις 5 στενών φίλων της Meghan Markle που την παρουσιάζουν βαθιά πληγωμένη από τις διαταραγμένες σχέσεις με τον δικό της πατέρα, Thomas, η δούκισσα του Sussex ατενίζει το μέλλον του δικού της παιδιού με αισιοδοξία.

Η Meghan εμφανίστηκε περιχαρής και υπέρλαμπρη σαν σταρ του Hollywood (που ήταν ή τουλάχιστον ήταν στον δρόμο να γίνει) στο πλευρό του πρίγκιπα Harry στην απονομή των βραβείων του οργανισμού Endeavour Fund στο Λονδίνο όπου οι παρευρισκόμενοι τους άκουσαν να κάνουν τα πιο τρυφερά σχόλια ο ένας για τον άλλο και για την εγκυμοσύνη της Meghan Markle που οδεύει προς το τέλος της, αφού ο καρπός του έρωτά τους αναμένεται να έρθει στον κόσμο τον Απρίλιο.

«Υπάρχει ένα μεγάλο μωρό εδώ μέσα» σχολίασε ο ευτυχισμένος πρίγκιπας ενώ η Meghan είπε σε έναν από τους καλεσμένους ότι ο Harry «θα γίνει ο καλύτερος πατέρας». Εν τω μεταξύ, οι αποκαλύψεις του αμερικανικού People κάνουν πλέον τον γύρο του κόσμου, ενώ εκείνοι συνεχίζουν να χαμογελούν και να θωρακίζουν περπατώντας χέρι χέρι την αγάπη τους.

«Ανησυχούμε για τον αντίκτυπο όλης αυτής της ιστορίας στην ίδια και στο μωρό. Είναι λάθος να βάζεις τον οποιονδήποτε σε μία τόσο στρεσογόνο κατάσταση. Πόσο μάλλον αν είναι έγκυος» είπαν οι φίλοι της στο αμερικανικό People. Άλλος φίλος της είπε «Θέλουμε να αντιδράσουμε απέναντι σε αυτό το παγκόσμιο bullying που δέχεται η Meghan. H Μeg κάθεται και δέχεται και υπομένει όλα αυτά τα ψεύδη».

Κάποιοι βέβαια πιστεύουν ότι η Meghan έχει δώσει την έγκρισή της για το μεγάλο αφιέρωμα του People. Ο πρώην γραμματέας του Buckingham, Dickie Arbiter, δήλωσε σχετικά στην Daily Mail: «Υποθέτοντας πώς αυτό έχει γίνει με την έγκρισή της -αλλά αφού οι πηγές είναι ανώνυμες δεν μπορούμε να το πούμε με σιγουριά- κατά τη γνώμη μου άνοιξε το κουτί της Πανδώρας. Το πρόβλημα με τον πατέρα της είναι μια ανοιχτή πληγή και δεν είμαι σίγουρος ότι είναι καλή ιδέα να το ανακινήσει. Δεν μου κάνει εντύπωση που το γραφείο Τύπου δεν το ήξερε. Δεν αλλάζει κάτι αυτό».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης το ζευγάρι δεν έπαψε να χαμογελά ενώ ο οικοδεσπότης του event, Ross Kemp, αποκάλυψε στην Daily Mail πώς η Meghan συζήτησε μαζί του για το σκυλάκι που υιοθέτησαν και πώς αυτό χρησιμεύει σαν προετοιμασία για το μωρό τους. Βλέπεις λοιπόν; Κανένα σύννεφο δεν σκιάζει το ροζ παραμύθι του δούκα και της δούκισσας του Sussex.

Επ πού πας; εσύ πήρες μέρος στην έρευνα του Ladylike;

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Kirsty Wigglesworth