CELEBRITIES

Αρραβωνιάστηκε η Μeg Ryan. Ποιος είναι ο άντρας που την έκανε να πει το “ναι”

Chris Pizzello/Invision/AP

Με ένα σκίτσο και μία λιτή λεζάντα η Μeg Ryan ανακοίνωσε τον αρραβώνα της. Ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά και της έκανε να απαντήσει καταφατικά στην πρόταση είναι ο μουσικός και τραγουδιστής John Mellencamp. Η σχέση τους μετρά χρόνια και κάποια on-off αφού για πρώτη φορά έγιναν ζευγάρι το 2011.

View this post on Instagram

ENGAGED!

A post shared by Meg Ryan (@megryan) on

 

Έτσι απλά. «Αρραβωνιασμένοι» έγραψε. Μετά από χωρισμούς και επανασυνδέσεις είναι μαζί και με βέρα στο αριστερό. Το 2015 τα ξαναβρήκαν αλλά δύο χρόνια αργότερα είπαν πάλι αντίο. Το 2018 τους βρίσκει μαζί και πολύ ερωτευμένους.

Al Wagner/Invision/AP, File

  Al Wagner/Invision/AP, File

Για τον John Mellencamp θα είναι ο τέταρτος γάμος και για την Meg Ryan ο δεύτερος. Η Ryan παντρεύτηκε τον ηθοποιό Dennis Quaid το 1991 και απέκτησαν ένα γιο στις 24 Απριλίου 1992. Το 2000 η ηθοποιός έκανε δεσμό με τον Russell Crowe ενώ ένα χρόνο αργότερα βγήκε και το διαζύγιό της εν μέσω δικών της δηλώσεων περί απιστίας του Quaid κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου. Τον Ιανουάριο του 2006 η Ryan υιοθέτησε ένα κοριτσάκι 14 μηνών από την Κίνα.

AP Photo/Jacqueline Larma, File

AP Photo/Jacqueline Larma, File

Σε μία από τις σπάνιες κοινές εμφανίσεις τους, τον Σεπτέμβριο του 2012 στο Hersheypark Stadium στο Hershey στη συναυλία του Dale Watson.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Chris Pizzello/Invision/AP