Κώστας Μαρτάκης: ''Δεν μπορώ το γλείψιμο στη δουλειά''

Ο τραγουδιστής μίλησε για το ξεκίνημά του, την υποστήριξη της μητέρας του και τον τρόπο που θέλει εκείνος να χτίσει την καριέρα του.

Έχει τη φήμη του καλού παιδιού στο τραγούδι. Ο Κώστας Μαρτάκης δηλώνει πως η μουσική και το τραγούδι είναι η πιο σημαντική μορφή έκφρασης των συναισθημάτων. Καλεσμένος της εκπομπής «Καλοκαίρι μαζί στις 10» θυμάται την πρώτη φορά που η μητέρα του τον άκουσε να τραγουδά, σε ηλικία μόλις 8 ετών, με αποτέλεσμα να του αγοράσει ένα karaoke. Ο τραγουδιστής παραδέχεται πως είχε πολύ άγχος και τρακ, όταν κλήθηκε να εμφανιστεί σε πολύ κόσμο, στην πρώτη του τηλεοπτική παρουσία για το realiity "Dream Show".

Στην ερώτηση αν θα έκανε τα πάντα για τη δουλειά του ωστόσο σχολιάζει: «Το κυνηγάω, δουλεύω πάρα πολύ αλλά δεν μπορώ το γλείψιμο. Δεν μπορώ να κάνω παρέα κάποιον επειδή θα με βοηθήσει στη δουλειά μου». Όπως εξηγεί μπορεί να έχει χρειαστεί να βγει με κάποιους ανθρώπους στα πλαίσια της δουλειάς, όμως εκείνος προσπαθεί ό, τι καταφέρει, να το καταφέρει μόνος του. Ο Κώστας Μαρτάκης παραδέχεται πως για χρόνια ήταν ίσως υπερβολικά ρομαντικός, κάτι που έχει αρχίσει να αλλάζει. «Ήμουν ρομαντικός, τώρα έχω μεγαλώσει, έχουν τελειώσει οι αντοχές μου, η υπομονή μου» επισημαίνει.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ