CELEBRITIES

Mariah Carey: Έγκυος στα 45;

Το peoplegreece.com σε συνεργασία με το Ladylike σας ενημερώνουν για τα τελευταία νέα στον κόσμο της showbiz.

Το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως περνάει μοναδικά. Μετά το διαζύγιο με τον επί χρόνια αγαπημένο και πατέρα των διδύμων της, Nick Cannon, η Mariah Carey βρήκε τον έρωτα στα μάτια του πολυεκατομμυριούχου James Packer. Το ειδύλλιο μάλιστα ξεκίνησε, όταν ο Packer την «κυνήγησε», μετά την πρώτη τους συνάντηση σε συναυλία στο Las Vegas τον Απρίλιο, όπου και μαγεύτηκε από τη μουσική της.

H 45χρονη τραγουδίστρια και ο 47χρονος Αυστραλός επιχειρηματίας, δεν κρύβουν τον έρωτά τους, τους τελευταίους μήνες και δείχνουν απίστευτα ευτυχισμένοι. Πρόσφατο δημοσίευμα λοιπόν, αναφέρει πως ο έρωτάς τους αναμένεται να επισφραγιστεί με ένα παιδί!

 

Το περιοδικό «New Idea», συγκεκριμένα, αναφέρει πως οι δυο τους περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Πηγή από το ζευγάρι, αναφέρει: «Η Mariah ανακάλυψε πως είναι έγκυος πρόσφατα και είναι απίστευτα ευτυχισμένοι από το συγκεκριμένο ενδεχόμενο».

Η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί προς το παρόν, αλλά ούτε διαψευστεί. Ο σύντροφος της τραγουδίστριας έχει ήδη τρία παιδιά, από προηγούμενες σχέσεις του, ενώ η Carey τα 4χρονα δίδυμα Monroe and Moroccan.

Διαβάστε ακόμα στο Peoplegreece.com

Mariah Carey: Πόσα χρήματα ζητά για να νοικιάσει το χλιδάτο σπίτι της για ένα βράδυ;

Ο αδελφός της Mariah Carey ανησυχεί για την υγεία της και δηλώνει: «Θα έχει το ίδιο τέλος με την Whitney Houston, έπινε αλκοόλ ακόμη και στην εγκυμοσύνη της»