CELEBRITIES

Η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου τέλειωσε το Λύκειο και ήταν μια κούκλα στην αποφοίτησή της

NDP Photo Agency

Πότε παντρεύτηκε ο Τόλης Βοσκόπουλος με την Άντζελα Γκερέκου (το 1996 ήταν, μη σε βάζω να ψάχνεις, ρητορική ήταν η ερώτηση), πότε γεννήθηκε η κόρη τους Μαρία πότε πέρασαν 17 ολόκληρα χρόνια, ούτε που το καταλάβαμε. Γρήγορα ή αργά πάντως όντως τα χρόνια πέρασαν και κάπως έτσι η Μαρία Βοσκοπούλου, έφτασε σήμερα να αποφοιτεί από το Λύκειο και να είναι στο κατώφλι της ενηλικίωσης.

Διάβασε κι αυτό: O Τόλης Βοσκόπουλος τραγουδά μαζί με την κόρη του και συγκινεί

Η Μαρία Βοσκοπούλου μαζί με την υπόλοιπη τάξη του 2019 πήρε το απολυτήριο της σε ειδική εκδήλωση στην οποία παρευρέθηκαν φυσικά τα πραγματικά της «αυτοκολλητάκια», ο πατέρας της Τόλης Βοσκόπουλος και η μητέρα της Άντζελα Γκερέκου. Η τελευταία μοιράστηκε και κάποια στιγμιότυπα από την τελετή της αποφοίτησης στο Instagram, όπου βλέπουμε τη Μαρία να παίρνει το απολυτήριό της και να φορά και το σχετικό καπέλο του αποφοίτου, να ποζάρει ανάμεσα στους τρισευτυχισμένους γονείς της και μόνη της κρατώντας ψηλά στον αέρα το καπέλο της.

 

«Όμορφες στιγμές από την αποφοίτηση της Μαρίας μας!» έγραψε η υπερήφανη μητέρα. Όσο για την ομοιότητα γοητευτικής μητέρας και όμορφης κόρης είναι κάτι παραπάνω από εμφανής στις φωτογραφίες τους. Η Μαρία Βοσκοπούλου είναι γνωστό ότι παρακολουθεί μαθήματα υποκριτικής και φωνητικής πριν καν τελειώσει το σχολείο. Οπότε εκτός από την ομορφιά της η Άντζελα Γκερέκου της κληροδότησε και το καλλιτεχνικό «μικρόβιο», στο οποίο άλλωστε η ίδια η ηθοποιός και πολιτικός δεν έχει αποκλείσει να «ενδώσει» ξανά στη ζωή της.

 

Όσο για τα μελλοντικά σχέδια της Μαρίας Βοσκοπούλου η ίδια είχε ξεκαθαρίσει πως: «Σκοπός μου είναι πρώτα να μπω στο πανεπιστήμιο και μετά να φοιτήσω σε δραματική σχολή». Προς το παρόν όπως και πόσα παιδιά της ηλικίας της περιμένει τα αποτελέσματα των Πανελληνίων εξετάσεων. Την πρώτη ημέρα τους, η μαμά της είχε και πάλι μοιραστεί ένα στιγμιότυπο στο Instagram για να της ευχηθεί με τον τρόπο της και δημόσια καλή επιτυχία.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency