CELEBRITIES

Το “κράξιμο” στη Σάκκαρη για την ακριβή τσάντα της και η “σε βάζω στη θέση σου” απάντησή της

NDP Photo Agency

Η τενίστρια Μαρία Σάκκαρη ανέβασε στο προφίλ της μία φωτογραφία από το αεροδρόμιο. Δε θα υπήρχε λόγος να σου πως η Μαρία Σάκκαρη ανέβασε μία φωτογραφία από το αεροδρόμιο, έχεις κι εσύ δικές σου. Η συγκεκριμένη λήψη στάθηκε αφορμή να ξεσπάσει χαμός μεγάλος.

 

Για αυτή τη φωτογραφία μιλάμε. Η τσάντα της προκάλεσε #διπλής. Την είδε η follower και θέλησε να την ψέξει για τα ακριβά της γούστα, χωρίς βέβαια να έχει υπολογίσει την απάντηση που θα της ερχόταν με τη φορά ενός σερβίς.

Διάβασε ακόμα: 7 τάσεις στις τσάντες που θα δεις παντού φέτος το φθινόπωρο

«Η διακριτική τσαντούλα Dior 2000 ευρώ μπορεί και παραπάνω», έγραψε χαρακτηριστικά χρήστης του Instagram. Χίλια συγγνώμη που παρεμβαίνω αλλά θέλω να αποκαταστήσω την αδικία. Η εν λόγω τσάντα κοστίζει 2.100 ευρώ. Να σχολιάσεις αλλά να είσαι και ακριβής. Αντί για το logo του brand υπήρχε το ”Sakkattack”, παρατσούκλι της στους αγώνες. Οπότε καταλαβαίνεις ότι το customised του πράγματος θα κόστισε κάτι παραπάνω.

 

Με λάθος υπολογισμούς το «καρφί» και χωρίς να περιμένει απάντηση επί προσωπικού που όμως ήρθε. Ευγενική και καυστική. «Δεν τα έκλεψα. Έχω φάει τα πόδια μου τόσα χρόνια. Καθαρά με την αξία μου». Ουπς.

Έπεσαν να τη φάνε την ακόλουθο και αναγκάστηκε να σβήσει το σχόλιό της από το Instagram της Σάκκαρη.

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency