CELEBRITIES

Η πρώτη φωτογραφία της ξανθιάς Μαρίας Κορινθίου είναι γεγονός

Instagram/downtownmaggr

Το ήξερες ήδη από την τελευταία της εμφάνιση, το περίμενες, και τώρα ήρθε η ώρα να το δεις. «Το τόλμησα ....και ναι, είμαι τρελή!» έγραψε η Μαρία Κορινθίου και μοιράστηκε στο Instagram το πρώτο της εξώφυλλο με κατάξανθα μαλλιά. Η ηθοποιός που θα υποδυθεί την Κατερινιώ, στην παράσταση «Η Νεράιδα και το παλικάρι», τον ρόλο δηλαδή που στον κινηματογράφο έπαιζε η αγαπημένη Ελληνίδα ξανθιά του σινεμά, η Αλίκη Βουγιουκλάκη πόζαρε με το νέο της look για το εξώφυλλο του περιοδικού DownTown.

Και έτσι εδώ και λίγη ώρα στον λογαριαμό του περιοδικού στο Instagram βρίσκεται το πρώτο ξανθό στιγμιότυπο της Μαρίας Κορινθίου. «Σοκάρομαι όταν κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη» δήλωσε στο περιοδικό η ηθοποιός που είχε καθιερωθεί στο μυαλό του κοινού ως μία κλασική εικόνα μελαχρινής, μεσογειακής ομορφιάς.

 

Οι fan της βέβαια έσπευσαν να τη στηρίξουν για την απόφασή της η οποία την ταλάνιζε για αρκετό καιρό και τα ενθαρρυντικά σχόλια ήταν πολλά. Εξάλλου η Μαρία Κορινθίου στο δίλημμά της «Ξανθιά ή μελαχρινή» ζητούσε συνεχώς τη γνώμη του κόσμου του διαδικτύου, με τον οποίο άλλωστε μοιράστηκε πρώτα τα νέα για την αλλαγή στην εμφάνισή της. Η ίδια είχε διευκρινίσει πώς ο ρόλος είχε γραφτεί εξαρχής για μία «ξανθιά νεράιδα», αλλά και πώς δεν θα κατέφευγε ποτέ στη λύση της περούκας. Και voila! Πώς σου φαίνεται;

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/downtownmaggr