CELEBRITIES

Μαρία Κορινθίου: Έβαψε ξανθά τα μαλλιά της και το τουρμπάνι την “πρόδωσε”

ndp

Εδώ και καιρό η Μαρία Κορινθίου προετοιμάζει τους διαδικτυακούς φίλους της για την μεγάλη αλλαγή που σκεφτόταν να κάνει στα μαλλιά της. Η Μαρία Κορινθίου θα υποδυθεί το Κατερινιώ, στην θεατρική εκδοχή της ταινίας «Η νεράιδα και το παλικάρι» στην οποία πρωταγωνιστούσε η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Για καιρό η ηθοποιός αναρωτιόταν αν έπρεπε να παραμείνει μελαχρινή ή να βάψει τα μαλλιά της ξανθά και φαίνεται πώς κατέληξε στη δεύτερη επιλογή.

Η Μαρία Κορινθίου εμφανίστηκε φορώντας τουρμπάνι στην πρεμιέρα της παράστασης «Μαριχουάνα Stop!» του Γιώργου Βάλαρη που θα σκηνοθετήσει επίσης την ηθοποιό στη «Νεράιδα και το παλικάρι». Το τουρμπάνι της όχι μόνο έβαλε σε υποψίες τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν εκεί αλλά «πρόδωσε» και το νέο χρώμα των μαλλιών της με μια ξανθή τούφα που περίσσευε από αυτό.

NDP Photo Agency

 NDP Photo Agency

Η ίδια βέβαια αρνήθηκε να επιβεβαιώσει την μεγάλη αλλαγή δημόσια. «Είναι ώρα να πηγαίνω. Θα τα πούμε, θα τα δούμε» είπε γελαστή στους δημοσιογράφους που τη ρώτησαν για τις ξανθές τούφες της, όπως θα δεις παρακάτω στα πλάνα του Πρωινό του ΑΝΤ1.

 

«Όλοι έχουμε στο μυαλό μας και έχουμε αγαπήσει αυτό το ρόλο, μέσα από την Αλίκη μας, γιατί γράφτηκε για την Αλίκη μας και γιατί χτίστηκε από την Αλίκη μας και για εμένα το Κατερινιώ είναι ξανθό! Αλλά και από τον ίδιο το συγγραφέα (η ταινία ήταν πρώτα μυθιστόρημα και μετά το μετέφεραν σε ταινία) όπου κάνει αναφορές συνέχεια για την ξανθιά νεράιδα! Από την άλλη, να μεταφερθεί το Κατερινιώ με τη δίκη μου βερζιον, μελαχρινό, γνήσια μελαχρινή Κρητικοπούλα, μία άλλη νότα, μια άλλη προσέγγιση μέσα από εμένα! Προσεγγίζω λοιπόν αυτό το ρόλο έτσι όπως τον γνωριζουμε; Σέβομαι την Αλίκη και πατάω στο δρόμο που η ίδια δημιούργησε δείχνοντας και μεταφέροντας το ρόλο θεατρικά με πολύ σεβασμό στο κόσμο το Κατερινιώ έτσι όπως το γνωρίζουμε, έτσι όπως το έχουμε αγαπήσει; Ή πάμε για ένα καινούργιο διαφορετικό Κατερινιω; Σίγουρα τίποτα από τα δύο δεν είναι εύκολο και θέλει πολύ δουλειά!» είχε γράψει παλιότερα η ίδια στο Instagram. Όπως κατάλαβες, πλέον αποφάσισε.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency