CELEBRITIES

Ο Marc Jacobs παντρεύτηκε τον αγαπημένο του. Ακόμα μετράω μοντέλα στους καλεσμένους

Evan Agostini/Invision/AP, File

Χαρές και γλέντια στη Νέα Υόρκη. Ποια Εβδομάδα Μόδας; Πάει αυτή τελείωσε. Ο υπέροχος (ας μου επιτραπεί το προσωπικό σχόλιο) Marc Jacobs παντρεύτηκε τον αγαπημένο του, Char Defrancesco. Δεν είναι σαφές χρονικά πότε ξεκίνησαν να βγαίνουν αλλά ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες τους εμφανίστηκαν το 2015. Και φτάνουμε αισίως στο 2019 και ανταλλάσσονται όρκοι αιώνιας πίστης κι αφοσίωσης σε μία κλειστή τελετή για συγγενείς και φίλους.

 

Το ζευγάρι επέλεξε να φορέσει διαμαντένιες καρφίτσες σε σχήμα πιγκουίνου, ένα ευφάνταστο δώρο από τον καλλιτεχνικό διευθυντή των οίκων Prada και Miu Miu, Fabio Zambernardi.

«Οι πιγκουίνοι έχουν μόνο έναν σύντροφο στη ζωή τους. Ένα σπουδαίο παράδειγμα πίστης. Τόσο ευγνώμων σε σένα και σε αγαπώ πάρα πολύ Fabio» εξήγησε ο Jacobs στο Instagram.

 

Οι μπότες του ζευγαριού ήταν δημιουργία του Alessandro Michele, του οίκου Gucci και τα βελούδινα κοστούμια των αγοριών σχεδιασμένα από το Huntsman Savile Row.

 

Κι αφού τους θαυμάσαμε και ευχηθήκαμε βίον ανθόσπαρτο να περάσουμε στους καλεσμένους τους. Πασαρέλα. Το ένα μοντέλο μετά το άλλο έφτανε στο πάρτι του γάμου. Αν το καλοσκεφτείς, ήταν αναμενόμενο. Αν οι γαμπροί ήταν γιατροί θα έρχονταν καρδιολόγοι και αναισθησιολόγοι, άντε στο τσακίρ κέφι και δύο παιδίατροι. Τώρα μιλάμε για catwalk.

Naomi Campbell – Anna Wintour

Naomi Campbell με Balmain με διαφάνεια και λάμψη. Στη δεύτερη φωτογραφία η στενή του φίλη, Anna Wintour.

 

Bella και Gigi Hadid

Οι αδερφές Hadid με ανδρόγυνο look.

 

Kate και Lila Moss

Η Kate Moss πήγε στο γάμο με την κόρη της, Lila. Τη βλέπεις την ομοιότητα, φαντάζομαι.

 

Kaia Gerber

Εξαιρετική στιλιστική επιλογή με ψηλόμεσο παντελόνι και σακάκι στην ίδια απόχρωση.

 

Helena Christensen

Τα χρόνια περνούν και η Helena Christensen γίνεται όλο και πιο όμορφη.

 

Emily Ratajkowski

Να λείπει η Emily από τον γάμο της χρονιάς; Με κίτρινο σατέν Saks Potts.

 

 

Κεντρική Φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP, File