CELEBRITIES

Μάρα Δαρμουσλή: Τα χρόνια του μόντελινγκ, η ακατάπαυστη πείνα και ο κίνδυνος νευρικής ανορεξίας

NDP Photos

Η Μάρα Δαρμουσλή έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τον χώρο του μόντελινγκ. Η εμφάνισή της υπήρξε διαβατήριο για την καλύτερη ζωή, κάτι που η ίδια δεν κρύβει ακόμη και σήμερα. «Από αυτό το πράγμα έζησα, έχω δυο σπίτια» σημειώνει σε συνέντευξή της στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλοκαίρι Μαζι στις 10». Ωστόσο, από τα λεγόμενά της φαίνεται πως η αναγνώριση και η επιτυχία δεν ήρθε χωρίς κόστος.

Το πρώην μοντέλο έχει μιλήσει στο παρελθόν για το «φλερτ» με τις διατροφικές διαταραχές. «Μαζί με τα φλας, υπήρχε ένα σώμα που υπέφερε από μια μόνιμη αίσθηση πείνας για όλα τα πράγματα στη ζωή» εξηγεί στην κάμερα της εκπομπής και περιγράφει πως ζούσε με ένα διαρκές αίσθημα στέρησης. «Θα μου πείτε γιατί κάνεις αυτό το πράγμα εφόσον υποφέρεις;» αναφέρει. Όπως η ίδια συμπληρώνει, γνώριζε πως αυτή η περίοδος του μόντελινγκ δεν είναι για πάντα.

 

Η Μάρα Δαρμουσλή θα εμφανίζεται το χειμώνα στην παράσταση με τίτλο «Άστρα να πάνε», όπου υποδύεται μια γυναίκα κοντά στα 40, η οποία μένει έγκυος και πρέπει να επιλέξει μεταξύ της μητρότητας και της καριέρας.

 

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency