CELEBRITIES

Η Μάρα Δαρμουσλή είναι ερωτευμένη με τον κρητικό σεφ, Βασίλη Τσατσάκη

NDP Photo Agency

Μετά την Βάσω Λασκαράκη που βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του Λευτέρη Σουλτάτου, ένας ακόμη κρητικός σεφ μπήκε λόγω έρωτα στα νερά της showbiz. Ο λόγος για τον Βασίλη Τσατσάκη, ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso είναι ο νέος σύντροφος της Μάρας Δαρμουσλή.

Η Μάρα Δαρμουσλή, δύο χρόνια μετά τον χωρισμό της από τον Τάσο Δαρδαγάνη, με τον οποίο διατηρούσε πολύχρονη σχέση, είναι ξανά ερωτευμένη όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα ενώ ο έρωτάς της για τον σεφ που κατάγεται από το Ηράκλειο της Κρήτης αποκαλύφθηκε την περασμένη Πέμπτη, στο εστιατόριο όπου εργάζεται εκείνος, κατά τη διάρκεια μιας βραδιάς αφιερωμένης στη κουζίνα της λατινικής Αμερικής.

Σύμφωνα με το βιογραφικό του, ο σεφ μεγάλωσε μέσα στην κουζίνα αφού η οικογένειά του διατηρούσε ταβέρνα με παραδοσιακή κρητική κουζίνα. Στην πορεία του έχει συνεργαστεί με μερικά από τα πιο γνωστά εστιατόρια, ενώ αγαπάει πολύ να δημιουργεί μαγειρευτά πιάτα με βάση το ψάρι και τα θαλασσινά. Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στα μενού του είναι τα «ωμά» , στα οποία έχει ιδιαίτερη αδυναμία και εξαιρετική ικανότητα: καρπάτσο, ταρτάρ, σεβίτσε, κλπ.

 

Την περασμένη Πέμπτη, λοιπόν, η ηθοποιός και μοντέλο στεκόταν συνέχεια στο πλάι του και μετά το τέλος της εκδήλωσης βγήκαν μαζί εκτός του εστιατορίου και αντάλλαξαν φιλιά, χωρίς να ενδιαφέρονται για τα αδιάκριτα βλέμματα.

H Μάρα Δαρμουσλή είχε αναρτήσει και μία φωτογραφία στο Instagram της από τη συγκεκριμένη εκδήλωση για να εκθειάσει το μενού που γεύτηκε στο εστιατόριο. Η ίδια έχει κάνει την εμφάνισή της ήδη και στο Instagram του σεφ, σε Insta Story που είχε εκείνος ανεβάσει από μία βραδιά διασκέδασής τους παρέα με φίλους στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Μαζωνάκης μαζί με την Άντζελα Δημητρίου και τον Νίκο Κουρκούλη. Ο χρόνος θα δείξει για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα μεταξύ τους, ωστόσο προς το παρόν, σύμφωνα με την Espresso φαίνονται πολύ ευοίωνα.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency