Μάκης Παπαδημητρίου: Νοσηλεύτηκε στα Χανιά και εξηγεί τι συνέβη

Το πρόβλημα υγείας του ηθοποιού οδήγησε σε ακύρωση παραστάσεων στην Κρήτη.

Δημοσιεύματα σε ιστοσελίδες της Κρήτης ήταν που οδήγησαν τον ηθοποιό Μάκη Παπαδημητρίου να μιλήσει αναλυτικά για το πρόβλημα υγείας που τον οδήγησε να νοσηλευτεί στα Χανιά αλλά και να ακυρωθούν εξαιτίας αυτού δύο από τις προγραμματισμένες παραστάσεις για τις «Θεσμοφοριάζουσες» στις οποίες συμμετέχει στην Κρήτη. Καθώς η είδηση πως νοσηλεύτηκε άρχισε να αναπαράγεται ο ίδιος πήρε θέση την Πέμπτη 2 Αυγούστου, και έστειλε μια ανακοίνωση σε ιστοσελίδα του νησιού.

«Ονομάζομαι Παπαδημητρίου Μάκης, είμαι ηθοποιός, και συμμετέχω στην παράσταση “Θεσμοφοριάζουσες” που θα παρουσιάζονταν 1, 2 και 3 Αυγούστου στην Ανατολική Τάφρο» ξεκίνησε η επιστολή του ηθοποιού που συνέχισε εξηγώντας τον λόγο που βρέθηκε στο νοσοκομείο: «Δυστυχώς, από την περασμένη Κυριακή το απόγευμα είχα ενοχλήσεις στην κοιλιά που εξελίχθησαν σχεδόν δύο μέρες μετά -ενώ ταξίδευα με το νυχτερινό πλοίο για Χανιά- σε οξεία, εμπύρετη γαστρεντερίτιδα. Οι επισκέψεις μου στην τουαλέτα ήταν περίπου 2 κάθε ώρα, οπότε αφυδατώθηκε ο οργανισμός μου σε υπερβολικό βαθμό. Πήρα ενδοφλέβια αντιβίωση και ορούς για να αναρρώσω και μέχρι τελευταία στιγμή πίστευα ότι θα καταφέρω να ανταπεξέλθω στην -πολύ απαιτητική σωματικά- παράσταση μας. Δεν τα κατάφερα. Η αφυδάτωση προκαλεί αδυναμία, εξασθένιση, έλλειψη προσανατολισμού και πολλά άλλα, έως και λιποθυμία. Καθόλου καλό για τη δουλειά μας. Προκειμένου να αποφύγω λοιπόν τον κίνδυνο είπα να ακυρώσουμε. Δεν ήταν ευθύνη του ΔΗΠΕΘΕΚ η ακύρωση της παράστασης. Ήμουν και είμαι άρρωστος» τόνισε ο ηθοποιός που σε άλλο σημείο επανέλαβε: «Την παράσταση δεν την ακύρωσε το ΔΗΠΕΘΕΚ. Την ακύρωσε η γαστρεντερίτιδα. Όπως αν έβρεχε θα την ακύρωνε ο καιρός»

«Είναι το λιγότερο χυδαίο να χρησιμοποιείται η αρρώστια ενός ανθρώπου για μικροπολιτικά παιχνίδια. Αν έχετε θέμα με τον Πρόεδρο σας, πείτε τα ευθέως. Τα άλλα είναι μ@@@κίες τούμπανα. Ευχαριστώ για τα περαστικά. Αν είμαι καλά αύριο θα παίξω. Αν όχι, δεν θα παίξω. Και να υπογράφετε τα άρθρα σας. Είναι σημάδι καλής δημοσιογραφίας. Και τώρα με συγχωρείτε… πάω να προσκυνήσω τον πορσελάνινο θεό» κατέληξε η ανακοίνωσή του προς την ιστοσελίδα zarpanews.

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ