CELEBRITIES

To πάρτι της Jennifer Lopez για τα 50 της χρόνια ήταν μια χρυσή εξτραβαγκάντσα

Evan Agostini/Invision/AP

Η μαμά μου γιόρτασε τα 50 της χρόνια με τούρτα στο τραπέζι της κουζίνας. Η Δέσποινα Βανδή γιόρτασε τα 50 της χρόνια με τούρτα στο κέντρο της σκηνής του θεάτρου Άλσος κι ένα υπέροχο post περί ηλικίας. Η Jennifer Lopez όμως, γιόρτασε τα τόσο συμβολικά γενέθλια του μισού αιώνα της ζωής της με ένα πολυτελές πάρτι και 250 καλεσμένους να της τραγουδούν το Happy Birthday. Τι θέλω να πω; Τα 50στα γενέθλια είναι σημαντικά και πρέπει να τα γιορτάζεις όπως ακριβώς θες. Ακόμα και με μία χρυσή εξτραβαγκάντζα όπως το έκανε, το βράδυ της Τετάρτης 24 Ιουλίου, η Jennifer Lopez. Μιλάμε για τόσο χρυσό που ξεκάθαρα θα ζήλευε το πάρτι και η Μαρίνα Πατούλη.

 

Διάβασε κι αυτό: O personal trainer της Jennifer Lopez αποκαλύπτει πώς θα αποκτήσεις τους κοιλιακούς της

Η ποπ σταρ (που έχει κάνει συμφωνία με τον χρόνο να κυλά μόνο αντίστροφα πάνω της) ήταν η μόνη που φόρεσε χρυσό outfit στο πάρτι γενεθλίων της με θέμα τον χρυσό, καθώς ήταν το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς. Ο τόπος που επέλεξε να παραθέσει το δείπνο για τα γενέθλιά της και να το γιορτάσει στη συνέχεια στην πίστα μέχρι τελικής πτώσεως ήταν η έπαυλη Star Island των φίλων της Gloria και Emilio Estefan στο Miami. Η τούρτα της ήταν φτιαγμένη από 7 ορόφους διακοσμημένους με χρυσά στολίδια και λουλούδια. Ο τρόπος που έφτασε εκεί ήταν μέσα σε μία Porsche που ο Alex Rodriguez της είχε κάνει δώρο νωρίτερα την ίδια ημέρα. Στον κήπο του σπιτιού τα δέντρα συγκρατούσαν τεράστια χρυσά μπαλόνια για το «χρυσό» κορίτσι της μουσικής βιομηχανίας, στην είσοδο υπήρχε ένα τεράστιο πορτρέτο της, ενώ όσο οι καλεσμένοι τους δειπνούσαν έπαιζε μουσική μια live ορχήστρα και ένας σαξοφωνίστας. Θες να σταματήσω εδώ, μάλλον, αλλά επίτρεψέ μου να σου πω κι άλλα.

 

 

Το Versace φόρεμα της Jennifer Lopez (αξίας 11453 ευρώ) άφηνε ακάλυπτη αρκετή από την «σου κόβει την ανάσα» σιλουέτα της, και το συμπλήρωσε με τεράστιους χρυσούς κρίκους και ένα χρυσό clutch. O μνηστήρας της, ο οποίος οδήγησε το νέο της απόκτημα ως τον χώρο του πάρτι, φόρεσε κατόπιν σχετικών οδηγιών της JLo προς τους καλεσμένους της, λευκά. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν πολλά διάσημα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας όπως οι Fat Joe, Ashanti και DJ Khaled, ενώ όπως είναι φυσικό στο πάρτι έδωσαν το παρών και τα 11χρονα δίδυμα παιδιά της JLo, Max και Emme όπως και οι κόρες του Alex Rodriguez, η 14χρονη Natasha και η 11χρονη Ella. Η Emme και ο Max μάλιστα τραγούδησαν για τη μαμά τουςς και τα video δεν άργησαν να εμφανιστούν ανάμεσα σε άλλα στιγμιότυπα από το πάρτι στα social media.

 

Η Jennifer Lopez και ο A- Rod ήταν οι πρώτοι που βρέθηκαν στη σκηνή μετά το δείπνο για να χορέψουν. Μάλιστα ένα στιγμιότυπο από κάποιο από τα τραγούδια που χόρευαν οι δυο τους ήταν που επέλεξε να μοιραστεί ο A- Rod στο Instagram για να της ευχηθεί χρόνια πολλά, ενώ το video μαζί με το μήνυμά του που κατέληγε σε ένα τρυφερό «Σ’ αγαπώ πολύ», αναδημοσίευσε και η pop star.

 

Στη σκηνή, μπροστά από ένα τεράστιο “JLo” που δέσποζε στο χώρο, ανέβηκαν και καλεσμένοι της τραγουδίστριας για να τραγουδήσουν, ενώ κάποια στιγμή το μικρόφωνο βρέθηκε και στα δικά της χέρια.

 

«Απλά δεν το σκέφτομαι. Απλά σκέφτομαι ότι θα κάνω ένα μεγάλο γενέθλιο πάρτι. Ναι, είμαι 50, αλλά επίσης νιώθω πολύ νέα. Σκέφτομαι έτσι για τον εαυτό μου. Είμαι νέα σε κάθε ηλικία. Και αυτό είναι το χαρακτηριστικό μου. Δεν πιστεύω ότι πρέπει να μας καθορίζουν όλες οι ταμπέλες που οι άνθρωποι θέλουν να μας βάλουν, ειδικά η ηλικία. Στην πραγματικότητα έχει να κάνει με το πως νιώθεις μέσα σου», είχε πει την περασμένη εβδομάδα στο ΕΤ η τραγουδίστρια και ηθοποιός. Και βλέποντάς τη να χορεύει στο πάρτι της, στο πλευρό του ανθρώπου με τον οποίο θέλει να ζήσει την υπόλοιπη ζωή της μαζί και έχοντας φίλους και την οικογένειά της γύρω της και αυτά τα looks που σε αφήνουν πάντα με το στόμα ανοιχτό, νομίζω καταλαβαίνεις ακριβώς τι εννοεί.

Κεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP