Οι αποκαλύψεις της Lisa Marie Presley για τον πατέρα των παιδιών της

Ο σύζυγος της Lisa Marie Presley αντιμετωπίζει κατηγορίες παιδεραστίας. Τι δηλώνει η ίδια για την υπόθεση.

Μια πολύ περίεργη και άκρως σοβαρή υπόθεση έχει δει το φως τις δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό με πρωταγωνίστρια την οικογένεια της Lisa Marie Presley. Η κόρη του θρυλικού Elvis ισχυρίζεται ότι βρήκε εκατοντάδες ανάρμοστες φωτογραφίες και βίντεο παιδιών στον υπολογιστή του 4ου συζύγου της και πατέρα των 8χρονων δίδυμων κοριτσιών της, Michael Lockwood.   

"Ήμουν σοκαρισμένη και τρομαγμένη, ήθελα να κάνω εμετό" δηλώνει μεταξύ άλλων η Lisa Marie Presley, η οποία αναγκάστηκε ν' αποχωριστεί τις 2 κόρες της, Finley και Harper, μετά τα όσα κατέθεσε στη δικαιοσύνη, μαζί με τα χαρτιά της αίτησης διαζυγίου φυσικά. Τα κορίτσια βρίσκονται υπό την φροντίδα των ειδικών ψυχολόγων της Πρόνοιας, όπως επιβάλλεται σε περιπτώσεις όπως αυτή.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στα νομικά πρακτικά έχουν καταγραφεί συγκλονιστικές λεπτομέρειες και οι αρχές έχουν κατασχέσει πάνω από 80 συσκευές με υλικό παιδικής πορνογραφίας από το σπίτι του Lockwood. To ζευγάρι είχε χωρίσει τυπικά από τον Ιούνιο του 2016 και η Lisa Marie ισχυρίζεται πως το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας της (300 εκατομμύρια δολάρια) έχει ήδη ξοδευτεί για τις διάφορες νομικές διαδικασίες που έχουν προκύψει. Όλα δείχνουν πως πρόκειται για μία πολύ περίεργη υπόθεση με σκοτεινά σημεία.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ