CELEBRITIES

Η Βάσω Λασκαράκη απαντά για το περίφημο δαχτυλίδι αρραβώνα

NDP Photo Agency

Το βράδυ της Πέμπτης, όλοι οι άνθρωποι που εργάζονται σε παραγωγές του Alpha, βρέθηκαν στο Ζάππειο για την παρουσίαση του νέου προγράμματος. Ανάμεσά τους και η Βάσω Λασκαράκη, η οποία θα βρίσκεται για πέμπτη χρονιά μεταξύ των πρωταγωνιστών της κωμικής σειράς «Το Σόι Σου» από τη συχνότητα του Alpha, που μίλησε για στην κάμερα του Happy Day.

Η πρώην σύζυγος του Γιάννη Τσιμιτσέλη ανέφερε πως κάθε φορά που μαθαίνει ότι η σειρά θα συνεχιστεί και τη νέα σεζόν γκρινιάζει, αφού όπως εξηγεί τα γυρίσματα είναι εξαντλητικά, την ίδια στιγμή όμως αισθάνεται πολύ χαρούμενη που το πρόγραμμα συνεχίζεται με επιτυχία. Άλλωστε, η Βάσω Λασκαράκη έκανε δύο μήνες διακοπές και δεν ντρέπεται, όπως λέει καθόλου. Διακοπές που τις άφησαν για souvenir, πέραν των υπολοίπων και πέντε έξτρα κιλά.

Ξεκουράστηκα πολύ το καλοκαίρι, διότι έκανα διακοπές για πρώτη φορά 64 μέρες. Και το λέω και δεν ντρέπομαι καθόλου

Η Βάσω Λασκαράκη ερωτήθηκε από τον ρεπόρτερ του Happy Day και για την προσωπική της ζωή, καθώς από το καλοκαίρι έχει γίνει γνωστό – ούτε η ίδια το κρύβει, αφού υπάρχουν κοινές της αναρτήσεις με τον σεφ – πως είναι ζευγάρι με τον Κρητικό σεφ, Λευτέρη Σουλτάτο. Αν και η ηθοποιός τόνισε πως δεν έχει κάτι να σχολιάσει επί των δημοσιευμάτων για τον φημολογούμενο αρραβώνα της, πρόσθεσε: «Όταν είναι κάτι ανακοινώσιμο και γίνει το επόμενο βήμα και είναι να μαθευτεί, θα το μάθετε».

 

Την Δευτέρα, στην πρωινή εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης είχε αναφέρει πως ο σεφ Λευτέρης Σουλτάτος είχε προσφέρει μονόπετρο στην πρωταγωνίστρια της σειράς«Το Σόι Σου», κάτι που στήριζε μεταξύ άλλων και σε μια φωτογραφία της Λασκαράκη στο instagram, όπου διαφαίνεται ένα δαχτυλίδι στο αριστερό της χέρι.