CELEBRITIES

Η Lady Gaga είναι ξανά ερωτευμένη και όχι με τον Bradley Cooper

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Και πάνω που αρχίσαμε να πλάθουμε τα δικά μας σενάρια για το τι γίνεται επιτέλους με τον Bradley Cooper και τη Lady Gaga, αφού και οι δύο πλέον είναι χωρισμένοι (και με τη «βούλα»), αυτό το love story μάλλον δε συνέβη ποτέ και η star εντοπίστηκε με νέο αμόρε, που όπως φαίνεται είναι και ο ηχολήπτης της. Και ακούει στο όνομα Dan Horton.

Το περιοδικό People τους εντόπισε σε κοσμικότατο μέρος στο Los Angeles να ανταλλάσσουν φιλιά σε κυριακάτικο brunch. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα (πόσο ήθελα να το πω αυτό) που καθόταν εκεί κοντά τους είπε ότι έδειχναν να είναι προσηλωμένοι σε σοβαρή συζήτηση και εκείνη έδειχνε πολύ χαρούμενη μαζί του.

Δες κι αυτό: Ο Bradley Cooper σε σπάνια εμφάνιση μετά το χωρισμό του. Στην παρέα του δεν ήταν η Lady Gaga

Αυτό πάντως είναι το πρώτο (δημόσιο) ειδύλλιο που μαθεύτηκε μετά από το χωρισμό της από τον αρραβωνιαστικό Christian Carino τον περασμένο Φεβρουάριο. Η πρώτη φορά που το παραδέχτηκε ήταν όταν εμφανίστηκε στο Super Bowl τον Ιούνιο και δήλωσε: «Την τελευταία φορά που ερμήνευσα αυτό το τραγούδι, φορούσα ένα δαχτυλίδι στο δάχτυλό μου. Άρα σήμερα θα είναι διαφορετικά». Και όπως φαίνεται, η ζωή της είναι όντως διαφορετική πλέον.

Αυτό που γνωρίζουμε ως τώρα για τον νέο της σύντροφο είναι το όνομά του, ότι είναι 37 ετών και πως, σύμφωνα με το LinkedIn του, δουλεύει σαν ηχολήπτης της Lady Gaga εδώ και 9 μήνες. Έχει επίσης συνεργαστεί με την Camilla Cabello, τον Bruno Mars και τον Luis Miguel.

Σε ό,τι αφορά το φημολογούμενο ειδύλλιο που σου αναφέραμε στον πρόλογο με τον Bradley Cooper, οι φήμες είχαν ξεκινήσει μετά την ερμηνεία τους στη σκηνή της τελευταίας απονομής των Όσκαρ, του τραγουδιού “Shallow” που ερμήνευσαν ως συμπρωταγωνιστές της ταινίας «Ένα αστέρι γεννιέται» και φούντωσαν μετά τον χωρισμό και του Bradley με την Irina Shayk που ακολούθησε λίγο καιρό μετά. Πάντως, η Lady Gaga είχε ξεκαθαρίσει από νωρίς της θέση της σχετικά με το ζήτημα. «Πρώτα απ’ όλα, τα social media είναι, ειλικρινά, ο καμπινές του ίντερνετ κι αυτό που έχουν κάνει στην ποπ κουλτούρα είναι απαράδεκτο. Κι ναι, ο κόσμος είδε μεταξύ μας έναν έρωτα και μαντέψτε: Αυτό είναι που θέλαμε να δείτε. Αυτό είναι ένα ερωτικό τραγούδι, το “Shallow” και η ταινία περιγράφει έναν έρωτα», είχε πει σε συνέντευξή της. Κι αν δεν την πίστεψες τότε, τώρα δεν έχεις πια περιθώρια αμφιβολίας.

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Kirsty Wigglesworth