CELEBRITIES

O Bradley Cooper σε σπάνια εμφάνιση μετά τον χωρισμό του. Στην παρέα του δεν ήταν η Lady Gaga

Jordan Strauss/Invision/AP

Ο Bradley Cooper ξέρει αυτό που ξέρουμε όλοι μας, όταν έχεις τις μαύρες σου, όταν έχεις περάσει έναν χωρισμό, όπως και όταν περνάς τις μεγάλες σου χαρές οι φίλοι είναι αυτοί που βρίσκονται στο πλευρό σου. Κι ενώ η Irina Shayk ξεπερνά τον χωρισμό τους κάνοντας sexy εμφανίσεις και φωτογραφίσεις και θυμίζοντάς του τι έχασε, ο Bradley Cooper πραγματοποίησε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση μαζί με την καλή του φίλη Laura Dern.

Διάβασε κι αυτό: Η Irina Shayk στην πρώτη συνέντευξή της μετά τον χωρισμό από τον Bradley Cooper

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης με casual outfit και η συνάδελφός του φορώντας ένα γεμάτο χρώμα φόρεμα που ανήκει στην κόρη της Jaya Harper (Το φόρεσε στον δεύτερο γάμο της Zoe Kravitz) βρέθηκαν σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης, έφαγαν, τα είπαν, βγήκαν να περπατήσουν στο δρόμο και απαθανατίστηκαν από τους paparazzi.

Και κάτι μας λέει ότι ο Bradley Cooper έκανε την κατάλληλη επιλογή παρέας αφού η Laura Dern μπορεί με μια ατάκα της να εμπνεύσει, να ενθαρρύνει, να σε κάνει να θες να σε πάρει αγκαλιά. «Μείνε αληθινός στα θέλω σου, και μην ανησυχείς για το αν θα γίνεις αρεστός ή οτιδήποτε μπορεί κάποιος άλλος να σκέφτεται για εσένα. Κράτα το βλέμμα σου στα δικά σου χαρτιά»  είναι ένα από τα quotes της που ίσως δεις αύριο μεθαύριο τυπωμένο σε κάποιο από τα t-shirt του Bradley.

Ο Cooper μετά τον χωρισμό του από την Irina Shayk με την οποία έχει αποκτήσει τη δίχρονη κόρη του Lea De Seine, προσπαθεί να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το ίδιο Σαββατοκύριακο πάντως ήταν στη Νέα Υόρκη και η Irina Shayk που παρευρέθηκε στο E- Prix της Formula E την Κυριακή. Το περιβόητο για την προστασία της ιδιωτικής του ζωής πρώην ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα με λόγια τον χωρισμό του και από το λίγο που τους ξέρουμε, δεν περιμένουμε να το κάνουν ποτέ.

Κεντρική φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP