CELEBRITIES

Σία Κοσιώνη: Η τρυφερή εξομολόγηση για τον γιο της στα πρώτα του γενέθλια

Instagram/siakossioni

Μετά τον ρόλο της επιτυχημένης ancorwoman, η Σία Κοσιώνη ανέλαβε έναν ακόμα, απείρως σημαντικότερο στις 9 Οκτωβρίου 2017. Τότε ήταν που απέκτησε το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της Κώστα Μπακογιάννη, τον Δήμο όπως βαφτίστηκε πρόσφατα. Ο μικρός της γιος «Μεγαλώνει και αγριεύει» όπως έχει δηλώσει η ίδια. Και σήμερα γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια.

Με αυτή την αφορμή η Σία Κοσιώνη μοιράστηκε μία τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της στο τιμόνι ενός βρεφικού ποδηλάτου. Η ίδια συνόδευσε τη φωτογραφία της στο Instagram με μία τρυφερή εξομολόγηση για τον τρόπο που ο Δήμος έχει αλλάξει τη ζωή της. «Μέσα απο τα ματια σου ξαναγνώρισα τον κόσμο. Χρόνια πολλά αντράκι μου. Εσύ το τιμόνι κι εμείς απο δίπλα» έγραψε η ευτυχισμένη μητέρα.

 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Σία Κοσιώνη έχει αφήσει στην άκρη το αυστηρό πρόσωπο του δελτίου ειδήσεων για να αναφερθεί με συγκίνηση και υπερηφάνεια στον γιο της. Μετά την πρόσφατη βάφτισή του είχε γράψει δημόσια τις ευχές της στον γιο της, το περασμένο καλοκαίρι είχε δημοσιεύσει μία ακόμα φωτογραφία που απεικόνιζε τις σκιές τους για να σηματοδοτήσει το πρώτο τους καλοκαίρι μαζί, ενώ στην ημέρα της μητέρας είχε γράψει στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης: «Σήμερα μου έστειλε τα πρώτα του λουλούδια. Αλλα, εδω και 7 μήνες με εχει κάνει να γιορτάζω καθε μερα!».

 

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/siakossioni