CELEBRITIES

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Η αδερφή της είναι ολόιδια εκείνη, αλλά στο καστανό

NDP Photo Agency

Η αδυναμία που έχει η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στην αδερφή της, τη Δώρα, είναι γνωστή. Η ηθοποιός έχει χαρακτηρίσει τη Δώρα "alter ego" της σε παλιότερη συνέντευξή της στο People και όχι άδικα. Οι δύο γυναίκες εκτός από την αδελφική τους αγάπη και τη στενή τους σχέση που μεταφράζεται σε συχνές, κοινές εξόδους διακρίνονται και για εκπληκτική ομοιότητα. Alter ego η μία της άλλης κυριολεκτικά.

Αυτή τη φορά η Κωνσταντίνα Μιχαήλ και η Δώρα βρέθηκαν μαζί στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Masterclass” στο Θέατρο Μικρό Χορν. Η μελαχρινή και η ξανθιά εκδοχή του ίδιου χαμόγελου. Φωτογραφήθηκαν αγκαλιασμένες.

ndp

NDP Photo Agency

«Έκανα παρέα με την αδελφή μου, Δώρα, που είναι το alter ego μου. Εκείνη ανέκαθεν ήθελε να κάνει οικογένεια και την έκανε» είχε πει η Κωνσταντίνα Μιχαήλ για την αδερφή της και τα παιδικά τους χρόνια. Η Δώρα είναι μητέρα της Ναταλίας και της Χλόης που η ηθοποιός λατρεύει. « Η αδελφή μου δεν έκανε τις δικές μου παλαβομάρες» είχε συμπληρώσει μιλώντας για την εφηβεία της και τα νεανικά της χρόνια. Οι δύο γυναίκες παραμένουν μέχρι σήμερα όσο κοντά ήταν και ως παιδιά και η Δώρα κάνει συχνά την εμφάνισή της και στο Instagram της ηθοποιού όπου μπορείς να εμπεδώσεις την ομοιότητά τους.

 

 

 

View this post on Instagram

sist #true #love #happiness #about #last #night

A post shared by Constantina Mihail (@constantinamihail) on

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency