CELEBRITIES

Η Heidi Klum παντρεύτηκε και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι

John Salangsang/Invision for the Television Academy/AP Images

Ο Φεβρουάριος του 2019 ήταν ένας ιδιαίτερος μήνας για τη Heidi Klum αφού τότε αποφάσισε να ντυθεί για τρίτη φορά νύφη, αυτή τη φορά στο πλευρό του συντρόφου της Tom Kaulitz. Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει τον αρραβώνα του μόλις τον Δεκέμβριο και κανείς δεν πήρε χαμπάρι πως ο γάμος ήρθε τόσο γρήγορα. Μέχρι τώρα δηλαδή, γιατί πλέον η είδηση που δημοσίευσε το TMZ, επιβεβαιώθηκε από αρκετά ξένα Μέσα. Πάντως οι εκπρόσωποι Τύπου του ζευγαριού δε θέλησαν να σχολιάσουν κάτι σχετικά.

Διάβασε κι αυτό: Η Heidi Klum έχει υπέροχα μαλλιά και είναι φουλ ερωτευμένη. Τι άλλο να ζητήσει;

 

Η 45χρονη Heidi Klum υπήρξε παντρεμένη με τον στυλίστα Ric Pipino και στη συνέχεια με τον Seal με τον οποίο απέκτησε τρία παιδιά, τον Henry, τον Johan και την Lou, ενώ μεγάλωσαν μαζί και το παιδί που απέκτησε η Klum με τον Flavio Briatore, τη Lenny. Η σχέση της με τον 29χρονο Tom Kaulitz έγινε γνωστή τον Μάρτιο του 2018, όταν εθεάθησαν να φιλιούνται σε διάλειμμα των γυρισμάτων του America’s Got Talent στο οποίο συμμετείχε εκείνη.

Λίγο καιρό αργότερα ήρθε το επίσημο ντεμπούτο τους στο κόκκινο χαλί αλλά και τα σχόλια για την διαφορά ηλικίας μεταξύ τους στα οποία η Heidi Klum απάντησε αφοπλιστικά τονίζοντας ότι η ηλικία γίνεται θέμα μόνο όταν την ρωτούν «τριβοντάς το στη μούρη μου και αναγκάζοντάς με να απαντήσω» είχε πει χαρακτηριστικά προτρέποντας τους πάντες να σταματήσουν να ανησυχούν «γιατί η ανησυχία κάνει ρυτίδες».

View this post on Instagram

I SAID YES

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

 

Η ίδια είχε πει στο Αμερικανικό People τον Σεπτέμβριο του 2018: «Δεν ξέρω πότε ήταν η τελευταία φορά που ήμουν τόσο χαρούμενη στη ζωή μου. Είναι υπέροχος. Ίσως επειδή είναι Γερμανός και καταλαβαινόμαστε με διαφορετικό τρόπο», και αργότερα τον ίδιο μήνα εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με ένα ευμεγέθες μονόπετρο. Η πραγματική πρόταση γάμου όμως ήρθε τελικά τον Δεκέμβριο αφού ο κιθαρίστας των Tokyo Hotel πήρε την άδεια των τεσσάρων παιδιών της και το έκανε φέρνοντάς της πρωινό και το δαχτυλίδι στο κρεβάτι. Το ναι όπως καταλαβαίνεις ειπώθηκε και πλέον το ζευγάρι είναι και νόμιμα παντρεμένο έχοντας πάρει πιστοποιητικό γάμου στην Καλιφόρνια.

 

Κεντρική φωτογραφία: John Salangsang/Invision for the Television Academy/AP Images