CELEBRITIES

Η Kim Kardashian έχει φτιάξει το κορμί των ονείρων σου

Η Kim Kardashian έχει φτιάξει το κορμί των ονείρων της, των ονείρων σου. Των δικών της, των δικών μου, των δικών σου. Οι κτητικές αντωνυμίες είναι σχετικές όταν βλέπουμε τη νέα φωτογραφία της στο Instagram.

Στις εγκυμοσύνες ταλαιπωρείται. Γίνεται διπλή, τρώει ακατάπαυστα και πρήζονται τα πόδια της. Έχει μιλήσει η ίδια για τη χειρότερη εμπειρία της ζωής της. Δεν τα λέμε εμείς, εκείνη τα έχει δηλώσει.

Τώρα πια μετά από 2 παιδιά το κορμί της έχει φτάσει στο πιο δυνατό σημείο. Σκληρή γυμναστική και αυστηρή δίαιτα. Αλλιώς δουλειά δε γίνεται.

Δίαιτα Atkins, το κλειδί της επιτυχίας της. “Η Kim έτρωγε ένα αυγό, τυρί και ομελέτα λαχανικών για πρωινό. Μετά θα έτρωγε ένα σνακ είτε ελληνικό γιαούρτι με μούρα, ή χούμους με πιπεριές. Για μεσημεριανό, συνήθως ένα μπέργκερ με γαλοπούλα, σαλάτα και κρεμμύδια τουρσί. Σύνηθες βραδινό νουντλς κολοκυθιού με πικάντικο λουκάνικο κοτόπουλο”. Αυτά αναφέρει ο γκουρού της διαιτολογίας Atkins, Colette Heimowitz.

Όπως τονίζει, το σημαντικό είναι να λαμβάνεις αρκετή πρωτεΐνη από φαγητά όπως ψάρι, κοτόπουλο, κρέας ή αυγά, σε συνδυασμό με λαχανικά και καλά λιπαρά, όπως αβοκάντο, λάδι ή ξηρούς καρπούς.

“Πάντα παίρνει πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό και ενδιάμεσα τρώει σνακ” αναφέρει ο Heimowitz για την Kim Kardashian. “Τα γεύματα της έχουν πάντα κάποιου είδος πρωτεΐνη, πολύχρωμα λαχανικά, πάντα υγιεινά λιπαρά και ανάλογα με το πως θα πάει η μέρα, θα φάει λίγο καστανό ρύζι ή λίγη πατάτα”, προσθέτει.