CELEBRITIES

Ο Tristan Thompson απάτησε ξανά την Khloe Kardashian;

Instagram/KhloeKardashian

Και το λέει σοφά ο αμερικανικός λαός πώς  «once a cheater always a cheater», δηλαδή αν απατήσεις μια φορά η δεύτερη και η τρίτη κ.ο.κ. επαναλαμβάνονται ευκολότερα. Κάπως έτσι σκεφτόμασταν όλοι για την περίπτωση της Khloe Kardashian και του Tristan Thompson, ο οποίος την απάτησε με πέντε διαφορετικές -λέγεται- γυναίκες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Ωστόσο μεγαλόκαρδη η Khloe τα ξαναβρήκε μαζί του και αποφάσισε μάλιστα να μετακομίσει στο σπίτι του μαζί με την 5 μηνών κόρη τους True και να ζήσουν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες κάνουν το γύρο του διαδικτύου νέα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο star του ΝΒΑ βρέθηκε σε club του Hollywood πρόσφατα και βγήκε από εκεί με δύο μελαχρινές καλλονές να προηγούνται και να φαίνεται πώς είναι στην παρέα του. Όπως καταλαβαίνεις δεν άργησαν να βγουν τα πρώτα συμπεράσματα και δεν ήταν καλά για τον Tristan.

Τα κορίτσια, σύμφωνα με τη Daily Mail που κατέγραψε τις στιγμές αυτές σε ένα αποκλειστικό video δεν φαίνεται να επιβιβάστηκαν στο ίδιο SUV με τον σύντροφο της Khloe Kardashian, όμως ακολούθησαν τα μέλη της ασφάλειάς του προς ένα άλλο όχημα που περίμενε. Ωστόσο το TMZ μιλώντας με δικές του πηγές τόνισε ότι δεν υπήρχε καμία συναναστροφή μεταξύ των γυναικών και του Tristan και πώς όλα όσα γράφουμε τόση ώρα ανήκουν στη σφαίρα της απλής φημολογίας. Όπώς και να έχει ο καιρός θα δείξει αν ο Tristan έχει μάθει από τα ατοπήματα του παρελθόντος του ή όχι, αλλά και πόση διάθεση έχει να τον συγχωρεί κάθε φορά η Khloe. Προς το παρόν πάντως εμφανίστηκαν μονιασμένοι σε πάρτι γενεθλίων του κολλητού φίλου της Kylie Jenner, δείχνοντας ότι οι τελευταίες φήμες δεν τους κλόνισαν.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/KhloeKardashian