CELEBRITIES

H Kendall Jenner ολόγυμνη στη Vogue Ιταλίας. Όβερ.

Instagram/VogueItalia

Όταν φέρνεις στο μυαλό σου φωτογραφίσεις της Vogue σίγουρα σκέφτεσαι εντυπωσιακά ρούχα, υψηλή ραπτική, styling και χρώμα. Αν βάλεις όμως στην εξίσωση μία από τις αδερφές Kardashian- Jenner τότε το αποτέλεσμα όπως κατάλαβες αλλάζει. Η Kendall Jenner πόζαρε για τον φακό των Merta & Marcus και το αποτέλεσμα είναι μία ιδιαίτερα τολμηρή φωτογράφιση.

Στο εξώφυλλο του περιοδικού το 23χρονο μοντέλο θυμίζει κάτι από ντίβα του σινεμά. Στις σελίδες μέσα τα ρούχα λιγοστεύουν ώσπου η Kendall ποζάρει μόνο με τις γόβες και τα γάντια της. Μουσική υπόκρουση θα μπορούσε να είναι άνετα το hit της Πέπης Τσεσμελή «Μπότες». Ωστόσο, η πολύ διαφορετική αισθητική της φωτογράφισης της Kendall Jenner δικαιολογείται από το concept της το οποίο ονομάζεται: «Εμμονή: Τα πολλά πρόσωπα της Kendall».

Πολλά πρόσωπα, πολλές λήψεις, ρούχα των οίκων Chanel, Versace αλλά και Valentino, DNA ευλογημένο και το αποτέλεσμα εντυπωσιακό. Δες μερικές από τις λήψεις και τα video της φωτογράφισης που μοιράστηκαν ο φωτογράφος Mert Alas, η Kendall Jenner και η Vogue Italia στο Instagram και θα καταλάβεις τι εννοώ.

 

 

 

 

 

Η Kendall Jenner έχει μιλήσει για την αγάπη της για το γυμνό σε συνέντευξή της. «Είναι περίεργο αλλά αγαπώ το να είμαι topless. Είμαι νέα, θέλω όταν μεγαλώσω να μπορώ να βλέπω τις topless φωτογραφίες μου και να λέω ήμουν πολύ ωραία», είχε πει χαρακτηριστικά.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/VogueItalia