CELEBRITIES

Έγκυος στο δεύτερο παιδί της η Κατερίνα Παπουτσάκη;

Instagram/Katerinapapoutsaki

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έχει γνωρίσει τις χαρές της μητρότητας εδώ και αρκετό καιρό αφού με τον σύζυγό της Παναγιώτη Πιλαφά έχουν αποκτήσει ήδη τον μικρό τους γιο Μάξιμο που είναι το κέντρο της υπάρξης τους. Και μπορεί η ηθοποιός να είχε δηλώσει αρκετές φορές σε συνεντεύξεις της ότι δεν σκεφτόταν την απόκτηση ενός δεύτερου παιδιού, ο πελαργός φαίνεται πως είχε άλλα σχέδια για εκείνη.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Βασίλη Μπουζιώτη στην Απαγορευμένη ατζέντα και στο enikos.gr, η Κατερίνα Παπουτσάκη περιμένει το δεύτερο καρπό του έρωτά της από τον επιχειρηματία Παναγιώτη Πιλαφά. Μάλιστα το ζευγάρι γνωρίζει ήδη το φύλο του δεύτερου παιδιού του σύμφωνα με το δημοσίευμα, και ανυπομονεί να κρατήσει το κοριτσάκι του στην αγκαλιά του. Η εγκυμοσύνη της ηθοποιού ήταν επιπλέον ο λόγος που αποχώρησε από το μιούζικαλ Ματίλντα που ετοίμαζε πυρετωδώς για τον ερχόμενο χειμώνα στο θέατρο «Ακροπόλ». Το μωρό του ζευγαριού αναμένεται να έρθει στον κόσμο περίπου τον Απρίλιο.

Το προηγούμενο διάστημα μαζί με τον γιο τους η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς βρίσκονταν στις καλοκαιρινές τους διακοπές κατά τις οποίες η ηθοποιός συχνά αναρτούσε στιγμιότυπα στα οποία φορούσε μπικίνι, όπως η παρακάτων, ωστόσο τα σημάδια της εγκυμοσύνης της μάλλον δεν ήταν ακόμα εμφανή.

 

Η ηθοποιός, που συμπλήρωσε 6 χρόνια γάμου στις 28 Αυγούστου, δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει την ευχάριστη είδηση ακόμη.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Katerinapapoutsaki