CELEBRITIES

Η Κατερίνα Λέχου παραδέχεται τα λάθη της και παραδίδει μαθήματα σχέσεων

NDP Photo Agency

Η Κατερίνα Λέχου είναι υπέροχη. Και με αυτή τη φράση θα μπορούσε να κλείσει αυτό το άρθρο γιατί η ουσία ειπώθηκε. Σου έχουμε μιλήσει πολλές φορές για την ηθοποιό, λέγοντάς σου άλλη φορά για τα επαγγελματικά της σχέδια, άλλη για τη φινέτσα της, άλλη για την εντυπωσιακή της εμφάνιση και τον τρόπο που ο χρόνος της στέκεται καρδιακός φίλος στο πλευρό της κι άλλη για τις σπουδαίες και ειλικρινείς απαντήσεις της στο πιο εκνευριστικό θέμα για το οποίο μπορεί κανείς να ρωτήσει μία γυναίκα: «Θα γίνεις μάνα;». Σήμερα η Κατερίνα Λέχου ήταν καλεσμένη στο Πρωινό και όπως καταλαβαίνεις συντονιστήκαμε στους δέκτες μας.

Η Κατερίνα Λέχου που θα πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Το δικό μας σινεμά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, τη Δέσποινα Βανδή και μια πλειάδα ηθοποιών. Με αυτή την αφορμή κάθισε απέναντι από τη Φαίη Σκορδά και μίλησε μαζί της για το πώς διατηρεί αυτό το κορμί – λαμπάδα (δεν γυμνάζεται πολύ, είπε γυμνάζεται ελεγχόμενα), για τη διαπίστωσή της πως στη ζωή ελέγχουμε πολύ λίγα πράγματα (μάθημα ζωής που σου συνιστώ κι εσύ να υιοθετήσεις), αλλά και για τα “όχι” της που δεν ήταν λίγα και τα λάθη της που τα παραδέχεται.

Διάβασε επίσης: Κατερίνα Λέχου και Δέσποινα Βανδή μαζί σε μία φωτογραφία. Ομορφιά επί δυο

«Ό,τι μου αρέσει και ό,τι θέλω το κάνω σε αυτή τη δουλειά. Δεν έχω κάποιο σχέδιο να ελέγξω κάτι, γιατί δεν ελέγχουμε και κάτι. Στις επιλογές μου είμαι ελεύθερο πνεύμα, λειτουργώ αισθαντικά. Με το καλλιεργημένο συναίσθημα, το ώριμο. Αλλιώς θα έπρεπε να λειτουργούμε στα 20 κι αλλιώς στα 40. Συναισθηματική ωριμότητα λέγεται αυτό, συναισθηματική ωριμότητα που κατακτάται με πολύ κόπο. Αν ήμασταν το ίδιο στα 20 στα 40 και στα 60, κάτι πάει λάθος, κάτι δεν έχουμε κάνει σωστά», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Λέχου και σου παραθέτουμε αυτή τη μικρή σοφία.

 

«Γίνομαι πιο ώριμη συναισθηματικά, οι αντιδράσεις μου είναι διαφορετικές, είμαι πιο επιεικής, είμαι πιο υπομονετική, κατανοώ πιο πολύ μια συμπεριφορά που παλιότερα μπορεί να με θύμωνε. Όχι λέω πάντα, πιστεύω στο “όχι” πάντα» σημείωσε η Κατερίνα Λέχου κι άλλο ένα μάθημα. «Το έχω εύκολο το “όχι”, εντάξει έχω κάνει και λάθη, έχω πει “ναι” που δεν έπρεπε αλλά γενικά έχω καλή σχέση με το “οχι”», σημείωσε η Κατερίνα Λέχου και έπειτα μίλησε για τα λάθη στην προσωπική της ζωή που όσο κι αν της κόστισαν την έφεραν στο σημείο που είναι σήμερα, αυτό με τη συναισθηματική ωριμότητα.

«Αν δεν είχα κάνει τα συγκεκριμένα λάθη, δε θα είχα αφυπνιστεί να ψάξω πράγματα για εμένα. Όταν κάνεις λάθη και πονάς, υποφέρεις, στενοχωριέσαι κάποια στιγμή αναρωτιέσαι τι κάνω λάθος. Αν ρωτήσεις αυτό το πράγμα στον εαυτό μας θα εξελιχθείς. Πρώτα και κύρια ρωτάς “Γιατί έκανα αυτή την επιλογή”, να βρεις τι σε ωθεί: Το μοτίβο που έχεις από τους γονείς σου; Είναι κάτι άλλο; Αφού το βρεις θα πρέπει να δεις αν θες ακόμα να κάνεις αυτή την επιλογή, γιατί ξέρεις πολλοί διαλέγουν τον ίδιο σύντροφο, χωρίζουν το Μήτσο και παίρνουν τον Κίτσο και είναι ίδιοι αυτοί οι δύο απλώς εμείς νομίζουμε ότι έχουμε αλλάξει. Αν δεν έχουμε αποσαφηνίσει γιατί κάνουμε αυτή την επιλογή, αυτά γίνονται. Αυτά κάνεις όταν είσαι μόνη σου αντί να χαζεύεις και να περιμένεις από το σύμπαν να σου στείλει κάτι» κατέληξε η Κατερίνα Λέχου και εκεί κάπου ήταν που σηκωθήκαμε από τα γραφεία μας και χειροκροτήσαμε. Και ακόμα χειροκροτούμε.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency