Κατερίνα Λέχου και Δέσποινα Βανδή μαζί σε μία φωτογραφία. Ομορφιά επί δυο

Η Κατερίνα Λέχου και η Δέσποινα Βανδή στην πρώτη ανάγνωση του έργου «Το δικό μας σινεμά». Και οι δύο ήταν υπέροχες.

Η Κατερίνα Λέχου είναι μία από τις πιο εντυπωασιακές ηθοποιούς του ελληνικού θεάτρου, ενώ η Δέσποινα Βανδή συγκαταλλέγεται ανάμεσα στις πιο γοητευτικές τραγουδίστριες. Οι δύο γυναίκες πήραν τις γοητείες τους και τις ένωσαν ποζάροντας μαζί στον φακό στην πρώτη ανάγνωση του θεατρικού έργου των Θανάση Ρέππα και Μιχάλη Παπαθανασίου «Το δικό μας σινεμά». Η φιλόδοξη παραγωγή θα παρουσιαστεί το φετινό καλοκαίρι στο ολοκαίνουργιο «Άλσος» στο Πεδίον του Άρεως, που ανακαινίζεται στη θέση του παλιού ιστορικού θεάτρου που βρισκόταν εκεί. Το αποτέλεσμα της φωτογραφίας όπως είδες πιο πάνω, είναι απλά και ξεκάθαρα πολλή ομορφιά μαζεμένη.

Στιλπνά μαλλιά; τα έχουν, εκφραστικά μάτια; επίσης, λάμψη νεανική που αποδεικνύει πώς ο χρόνος είναι ένας από τους καλύτερους τους φίλους; εδώ κι αυτό. Οι δύο γυναίκες είναι μόνες τους η καθεμιά και μαζί και οι δύο η επιτομή της γοητείας και αυτό βγαίνει προς τα έξω στις κοινές φωτογραφίες τους.

 Ο θίασος της παράστασης «Το δικό μας σινεμά»- NDP Photo Agency

Σου είχαμε γράψει ήδη για την παράσταση και την επικείμενη συνεργασία του Σπύρου Παπαδόπουλου και της Δέσποινας Βανδή. Οι λεπτομέρειές της οριστικοποιήθηκαν κι έτσι την Παρασκευή οι συντελεστές της παράστασης συναντήθηκαν για να πραγματοποιήσουν την πρώτη ανάγνωση του κειμένου. Εκτός από τον Σπύρο Παπαδόπουλο, τη Δέσποινα Βανδή και την Κατερίνα Λέχου στην παράσταση θα συμμετέχουν επίσης οι ηθοποιοί: Γιώργος Κωνσταντίνου, Ελένη Γερασιμίδου, Κώστας Κόκλας, Παύλος Χαϊκάλης, Πηνελόπη Πιτσούλη, Μέμος Μπεγνής, Γιώργος Χρανιώτης, Σύλβια Δεληκούρα, Παρθένα Χοροζίδου, Ευγενία Σαμαρά, Μαριλού Κατσαφάδου, Μαριαλένα Ροζάκη, Γιάννης Ρούσσος, Γιώργος Τσούρμας και άλλοι. Τους ηθοποιούς πλαισιώνει μια πλειάδα χορευτών, ενώ τις χορογραφίες υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός.

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της παράστασης: «Μια ιστορία που εκτυλίσσεται μέσα στα στούντιο της Φίνος Φίλμ στη δεκαετία του ’60 και πιο συγκεκριμένα εξελίσσεται μέσα σε μια εικοσαετία από το 1955 μέχρι το 1977, τη χρυσή εποχή του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου, δίνει την αφορμή στον Θανάση Παπαθανασίου και στον Μιχάλη Ρέππα να μας ταξιδέψουν στο χρόνο και να μας μεταφέρουν με νοσταλγία, τρυφερότητα, συγκίνηση και χιούμορ σε μια εποχή που όλοι έχουμε αγαπήσει.

"Το δικό μας σινεμά" σε ασπρόμαυρο φόντο, με χαρακτήρες και τραγούδια αγαπημένα, μεγάλες επιτυχίες που έχουν γραφτεί στην ψυχή και τη μνήμη μας, περιδιαβαίνει τα χρόνια της μεγάλης ανόδου, της ακμής και της παρακμής του ελληνικού κινηματογράφου μέσα από τις ζωές κάποιων πρωταγωνιστών του κινηματογράφου. Και μην αναζητήσετε οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή γεγονότα. Γιατί το χαρισματικό δίδυμο επινοεί προς τέρψιν των θεατών ιστορίες που απλώς εμπνέονται από την πραγματική ζωή του χτες και του σήμερα και φυσικά τον ελληνικό κινηματογράφο».

Η Δέσποινα Βανδή και η Κατερίνα Λέχου είναι οι δύο πρωταγωνίστριες της παράστασης παρέα με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και το αποτέλεσμα της συνάντησής τους στη σκηνή θα είναι αν μη τι άλλο χάρμα οφθαλμών. Αναμένουμε λοιπόν για την καλοκαιρινή τους πρεμιέρα.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ