CELEBRITIES

Τσιμιτσέλης – Γερονικολού: Οι σπάνιες τρυφερές φωτογραφίες τους στα μπουζούκια

ndp

Το ότι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού είναι ζευγάρι και έχουν ήδη ξεκινήσει τις κοινές τους εμφανίσεις, το ξέρεις εδώ και καιρό. Ωστόσο αυτή την φορά θα τους δεις μαζί όπως δεν τους έχεις ξαναδεί ως τώρα. Το ζευγάρι που τηρεί διακριτική στάση στις κοινές του εξόδους, αυτή τη φορά θες επειδή ήταν στα μπουζούκια, θες επειδή πέρασε ο καιρός, απαθανατίστηκε πιο εκδηλωτικό από ποτέ.

Το ζευγάρι φωτογραφίες από την έξοδο του οποίου φιλοξένησε το περιοδικό You, διασκέδασε στο Posidonio το βράδυ της Παρασκευής με το πρόγραμμα του Πάνου Κιάμου.  Σύμφωνα με το περιοδικό το ζευγάρι είναι ήδη 9 μήνες μαζί και δείχνει απόλυτα ευτυχισμένο. Και μπορεί να μη βγαίνουν συχνά μαζί αφού εκείνος έχει υποχρεώσεις τόσο με τη σειρά Έλα στη θέση μου όσο και με την παράσταση Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες, και η Κατερίνα Γερονικολού αντίστοιχα με τη σειρά Το Τατουάζ και την παράσταση Χτυποκάρδια στο θρανίο.

Τα τραγούδια τα φιλιά και οι αγκαλιές του ζευγαριού που εθεάθη να πετά αμέτρητα πανέρια λουλούδια στον Πάνο Κιάμο, δεν είχαν σταματημό και φανέρωναν πώς οι δυο τους δεν κρύβονται πια ούτε στο ελάχιστο από τον φωτογραφικό φακό.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency