CELEBRITIES

Το νέο στοιχείο που επιβεβαιώνει (;) την τέταρτη εγκυμοσύνη της Kate Middleton

Daniel Leal-Olivas/ Pool via AP

Οι φήμες οργιάζουν και το Παλάτι παραμένει σιωπηλό. Όπως καταλαβαίνεις, η απουσία επίσημης τοποθέτησης τις φουντώνει ακόμα περισσότερο. Οι ειδικοί επί θεμάτων βρετανικής βασιλικής οικογένειας θεωρούν πως η Kate Middleton είναι έγκυος στο τέταρτό της παιδί.

Διάβασε ακόμα: Η Kate Middleton είχε ξαναβάλει το φλοράλ φόρεμα για την πρώτη ημέρα της Charlotte στο σχολείο. Τρέμε Meghan

Το πρώτο στοιχείο που τους έκανε να πιστέψουν πως η Kate είναι και πάλι έγκυος ήταν τα μαλλιά της και πιο συγκεκριμένα η αλλαγή στο χρώμα τους.

Σου λέει, κάθε φορά που αλλάζει το χρώμα των μαλλιών της είναι έγκυος. Τα highlights λοιπόν που έκανε είναι ένδειξη, σύμφωνα πάντα με τους ειδικούς.

Κι έχουμε τώρα νέο στοιχείο. Το πρόγραμμα της Kate είναι άδειο. Η ατζέντα της δεν έχει σημειωμένα events στα οποία πρέπει να παρευρευθεί.

Για να σου φρεσκάρω τη μνήμη, η δούκισσα του Cambridge πέρασε τρεις πολύ δύσκολες εγκυμοσύνες που δεν τις επέτρεπαν να κάνει δημόσιες εμφανίσεις.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που είχε δημοσιεύσει το Παλάτι η Kate Middleton υπέφερε από υπερέμεση κύηση. Βασικά συμπτώματά της οι ζαλάδες και οι πολλαπλοί εμετοί. Επομένως η παραμονή της εντός του Παλατιού ήταν επιβεβλημένη όπως και η αποχή από τα επίσημα καθήκοντά της.

Βρε λες;

 

Κεντρική Φωτογραφία: Daniel Leal-Olivas/ Pool via AP