CELEBRITIES

Όλη η Βρετανία (και το παλάτι) ασχολείται με το αν η Kate Middleton έκανε botox. “Oh my gosh”

Laurence Griffiths/Pool Photo via AP

Τα τελευταία 24ωρα μια είδηση που αφορά την Kate Middleton κυκλοφορεί στα βρετανικά Μέσα. Κι αυτή τη φορά η είδηση δεν έχει να κάνει ούτε με τις σχέσεις της με τη Meghan Markle, ούτε με μία δημόσια εμφάνιση με τα παιδιά της πρίγκιπα George, πριγκίπισσα Charlotte και πρίγκιπα Louis, ούτε όμως και με κάποιο outfit της που έγινε sold out μέσα σε ένα 24ωρο. Η είδηση ήταν πως η σύζυγος του πρίγκιπα William έκανε botox. Ε, και; θα πεις κι εγώ θα συμφωνήσω, αλλά οι Βρετανοί δεν θέλησαν να αφήσουν το θέμα να περάσει ασχολίαστο.

Διάβασε επίσης: H Kate Middleton ποζάρει σαν τη Miley Cyrus στο “Wrecking Ball”. Ενθουσιασμός

Για να καταλάβεις τι έχει συμβεί, o πλαστικός χειρουργός Munir Somji, ισχυρίστηκε ότι η δούκισσα του Cambridge κάνει baby botox, μία συγκεκριμένη διαδικασία που γίνεται στην κλινική του η οποία απέχει μόλις 9 λεπτά από το παλάτι του Kensington. Μάλιστα μοιράστηκε μια σχετική φωτογραφία με την Kate το 2018 και το 2019 για να δείξει την διαφορά στο πρόσωπό της με το baby botox. «Η Kate μας λατρεύει τα baby botox» σχολίασε ο γιατρός στην επίσημη σελίδα της κλινική του. «Δείτε την μείωση των ρυτίδων στο μέτωπο. Δείτε επίσης την πτώση στο μέσο του φρυδιού και πώς αυτό σηκώνται μαζί με την ουρά του» ανέφερε μεταξύ άλλων η δημοσίευση. Όπως καταλαβαίνεις όλοι οι χρήστες του Instagram πήραν τους μεγεθυντικούς φακούς τους και ξεκίνησαν να ψάχνουν τις ρυτίδες της Kate, λες και ήταν δικές τους.

Ακόμα και το παλάτι μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει και αν ψάχνεις να βρεις διάψευση ή επιβεβαίωση δεν θα μείνεις ευχαριστημένη. Εκπρόσωπος του παλατιού του Kensington δήλωσε στ New York Post ότι οι δηλώσεις του πλαστικού χειρουργού Munir Somji είναι «κατηγορηματικά αναληθείς, προσθέτοντας πως «τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν υιοθετούν πότε εμπορικές δραστηριότητες». Η εκπρόσωπος marketing της κλινικής επικαλέστηκε την πολιτική εχεμύθειας της κλινικής και τόνισε πως δεν μπορεί με τίποτα να πει αν η Kate είναι όντως πελάτισσα. Η ίδια είπε πως  η φράση «Η Kate μας» χρησιμοποιήθηκε θέλοντας να εκφράσει την «Kate όλων των Βρετανών». Πάντως, καθώς κανείς δε θέλει μπλεξίματα με το παλάτι,  η κλινική πλέον έχει διαγράψει τη φωτογραφία. Όχι πριν αναπαραχθεί από όλα τα βρετανικά μέσα βέβαια.

Instagram/drmedispa

 

Εννοείται πως δε θα μάθουμε μάλλον ποτέ αν η Kate κάνει ή δεν κάνει botox, εκτός κι αν μιλήσει εκείνη προσωπικά για όλα αυτά. Αλλά αυτό που θέλουμε να επισημάνουμε είναι ότι δε θα έπρεπε να νοιάζει ούτε εμάς, ούτε τους Βρετανούς το πώς η Kate Middleton και η κάθε Kate περιποιείται τον εαυτό της για να νιώθει καλά μαζί του. Μπορεί ο τίτλος της να αφορά όλους τους Βρετανούς, αλλά το πρόσωπό της, το σώμα της, η προσωπικότητά της αφορά την Kate και μόνο. You go girl.

Κεντρική φωτογραφία: Laurence Griffiths/Pool Photo via AP