CELEBRITIES

Πώς είναι σήμερα η Μπουλίτσα από το “Καφέ της Χαράς”

Έχουν περάσει 12 χρόνια από την προβολή του τελευταίου επεισοδίου του «Καφέ της Χαράς» με τον Χάρη Ρώμα να ανακοινώνει την επιστροφή της σειράς εντός του 2019. Τους περισσότερους ηθοποιούς που πρωταγωνίστησαν συνεχίζουμε να τους βλέπουμε σε θεατρικές και τηλεοπτικές παραστάσεις. Είναι και κάποιοι όμως που κάνουν σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις και έχουν αλλάξει επαγγελματική ρότα. Η Μπουλίτσα, το παιδί που υιοθέτησε η Σταυρούλα στη σειρά, πώς είναι σήμερα;

Η Χριστίνα Ιουστίνα Αρχοντή πήγε να παρακολουθήσει την παράσταση «Διπλή Ταρίφα» στην οποία και πρωταγωνιστεί η Τζόυς Ευείδη. Οι δυο τους βρέθηκαν μπροστά στις κάμερες.

 

«Είναι το παιδί μου. Η Μπουλίτσα που μεγάλωσε. Το παιδί μου μεγάλωσε και βάφεται κιόλας. Θα πεθάνω, θα τρελαθώ. Το μωρό μου. Ήξερε τα λόγια καλύτερα από τους ηθοποιούς. Και όταν κάναμε λάθος μας έλεγε δε λέει έτσι το κείμενο, μας έδινε στεγνά» ανέφερε η ηθοποιός ενώ η Χριστίνα της έδωσε ένα φιλί και θέλησε να πει πόσο πολύ αγαπά την Τζόυς.

Η Χριστίνα Ιουστίνα δεν ασχολείται με την υποκριτική και θέλει να γίνει γιατρός. «Θαύμαζα τον παιδίατρο και τον οδοντίατρό μου κι επειδή είναι μεγάλο μου όνειρο δε θέλω να το εγκαταλείψω. Επιθυμώ μάλιστα, να φύγω στο εξωτερικό για να το κάνω πραγματικότητα» είχε δηλώσει σε συνέντευξή της.