CELEBRITIES

H εξομολόγηση του Justin Bieber για τη χρήση ναρκωτικών και το μίσος του για τις γυναίκες

Jordan Strauss/Invision/AP, File

Ένα post που αν ήταν λίγο πιο μακροσκελές θα έμοιαζε με νουβέλα, έγραψε ο Justin Bieber και το ανάρτησε σαν μια «από καρδιάς» όπως είπε εξομολόγηση στον λογαριασμό του στο Instagram. Για μία ακόμα φορά ο Καναδός τραγουδιστής θέλησε να μιλήσει με ειλικρίνεια για την ζωή του και το έκανε αναφερόμενος στις δυσκολίες διαχείρισης της φήμης που απέκτησε σε νεαρή ηλικία, στη χρήση ναρκωτικών και στις κακοποιητικές σχέσεις που είχε στο παρελθόν. Ο Justin Bieber έγινε διάσημος στα 13 του και σήμερα στα 25 του δεν έχει να θυμάται πολύ καλά πράγματα από τότε.

Διάβασε κι αυτό: O Justin Bieber παντρεύτηκε τη Hailey Baldwin αλλά εκείνη δεν νιώθει παντρεμένη ακόμα

«Έχετε δει τις στατιστικές για τα παιδιά – σταρ και το τι απογίνονται στη ζωή» έγραψε ο Justin Bieber. «Υπάρχει μια τεράστια πίεση και ευθύνη για να βάλεις σε ένα παιδί που ο εγκέφαλός του, τα συναισθήματα του και του και η κρίση τους δεν έχουν αναπτυχθεί ακόμα» είπε ο ίδιος σημειώνοντας ότι στα 18 του βρήκε τον εαυτό του «με καμία ικανότητα στον πραγματικό κόσμο, με εκατομμύρια δολάρια και πρόσβαση σε ό,τι ήθελα». Μπορείς να δεις προς πιο αποτέλεσμα πάει αυτή η εξίσωση έτσι δεν είναι;

 

«Έκανα πολύ σκληρά ναρκωτικά στα 19 και ήμουν κακοποιητικός σε όλες τις σχέσεις μου. Μισούσα και δε σεβόμουν τις γυναίκες και ήμουν θυμωμένος μαζί τους. Έγινα απόμακρος προς όλους όσοι με αγαπούσαν, και κρυβόμουν, ήμουν ένα τσόφλι ανθρώπου», συνέχισε ο τραγουδιστής που διευκρίνισε ότι μεγάλωσε σε μία ασταθή οικογένεια με γονείς πολύ νέους και χωρισμένους, ενώ τόνισε ότι μέχρι τα 20 είχε πάρει όποια λάθος απόφαση μπορούσε να πάρει.

Ωστόσο, τώρα τα πράγματα είναι καλύτερα, αν και ακόμα και σήμερα παλεύει με τα ψυχικά του προβλήματα, την κατάθλιψη, τη σκοτεινή του πλευρά. Κλειδί στην καλύτερη ψυχολογική του κατάσταση είναι κατά τον ίδιο ο γάμος του με την 22χρονη Hailey Baldwin (πλέον Bieber). «Μαθαίνεις την υπομονή, την εμπιστοσύνη, τη δέσμευση, την ευγένεια, την ταπεινότητα και όλα αυτά που σε κάνουν να δείχνεις καλός άνθρωπος», τόνισε ο Justin Bieber που είχε μιλήσει ξανά για την μάχη του με την κατάθλιψη τον περασμένο Μάρτιο. O ίδιος στο τελευταίο του αυτό post, θέλησε να μοιραστεί και κάποια ενθαρρυντικά λόγια με τους διαδικτυακούς του ακόλουθους.

«Όλα αυτά τα γράφω για να πω ότι ακόμα και όταν οι πιθανότητες είναι εναντίον σου, συνέχισε να παλεύεις. Ο Ιησούς σε αγαπά.  Να είσαι καλός σήμερα, να είσαι γενναίος σήμερα, να αγαπάς τους ανθρώπους σήμερα όχι με τα δικά σου στάνταρ αλλά με την τέλεια αγάπη του Θεού» κατέληξε ο Justin Bieber, και σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες από μόνη σου θα σε ενημερώσω ότι η θρησκεία και η εκκλησία είναι ένα από τα ισχυρότερα καταφύγια του Justin στην πολύχρονη προσπάθειά του να καταφέρει να βρει και να αγαπήσει τον τόσο ταλαντούχο εαυτό του.

Κεντρική φωτογραφία:  Jordan Strauss/Invision/AP, File