CELEBRITIES

O Justin Bieber παντρεύτηκε τη Hailey Baldwin αλλά εκείνη δεν νιώθει παντρεμένη ακόμα

Instagram/justinbieber

Μετά από λίγους μήνες επανασύνδεσης και έναν αρραβώνα αστραπή ο Justin Bieber και η Hailey Baldwin είναι πλέον νόμιμοι σύζυγοι. Την χαρμόσυνη είδηση επιβεβαιώσε με ρεπορτάζ του το Αμερικανικό People σημειώνοντας ότι ο πολιτικός γάμος τους πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στη Νέα Υόρκη.

Η είδηση έκανε το γύρο του διαδικτύου και την διάβασε και η Hailey Baldwin που μέσω Twitter έσπευσε να δηλώσει ότι: «Καταλαβαίνω απο που προκύπτει η φημολογία, αλλά δεν είμαι παντρεμένη ακόμα», δήλωση την οποία τελικά φαίνεται να διέγραψε.

Τελικά παντρεύτηκαν ή όχι; Την απάντηση έδωσε και πάλι το αμερικανικό People με νέο του ρεπορτάζ τονίζοντας ότι ο πολιτικός γάμος έγινε αλλά ότι η Hailey Baldwin δεν νιώθει ότι αυτός είναι ο κανονικός τους γάμος και περιμένει τη θρησκευτική τελετή της ένωσής τους για να αισθανθεί παντρεμένη.

Το ζευγάρι είναι ξανά μαζί από τον Ιούνιο και αρραβωνιάστηκε στις αρχές του Ιουλίου. Μετά από τον πολιτικό γάμο τους τον Σεπτέμβριο μπορεί κανείς με ασφάλεια να πει ότι ο Καναδός τραγουδιστής και το μοντέλο αποφασίζουν με την ταχύτητα του Flash Gordon για την προσωπική τους ζωή.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Justinbieber