CELEBRITIES

Joaquin Phoenix: Απολογείται για video στο οποίο επιτίθεται λεκτικά σε μέλος του συνεργείου του Joker. Ήταν όλα φάρσα

AP Photo/Richard Hartog

Το Joker είναι μακράν μία από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες του 2019. Η ταινία βγήκε στις αίθουσες και η υποκριτική δεινότητα του Joaquin Phoenix, που εκφράζεται και σε αυτόν τον απαιτητικό ρόλο, τον έχει ήδη βάλει σε μία τροχιά βραβεύσεων με τελικό προορισμό το Όσκαρ. Παρόλο που δεν ξέρουμε αν θα τα καταφέρει τελικά ή όχι να πείσει και την Ακαδημία Κινηματογράφου των ΗΠΑ με την ερμηνεία του, απολαμβάνουμε το γεγονός ότι τον βλέπουμε όλο και περισσότερο σε φωτογραφίσεις και τηλεοπτικές εμφανίσεις. Η τελευταία από αυτές έγινε στην εκπομπή του Jimmy Kimmel όπου προβλήθηκε ένα video backstage των γυρισμάτων του Joker στο οποίο ο Joaquin φαίνεται να «επιτίθεται» λεκτικά στον Larry, έναν τεχνικό του συνεργείου όπως υποστήριξε αργότερα ο ίδιος.

 

«Ξέρω ότι εσύ ξεκίνησες τη γ@@@η υπόθεση με τη Cher, Λάρι. Με κοροϊδεύεις ότι και καλά είμαι μια γ@@@η ντίβα. Δεν είναι καν προσβολή. Σοβαρά τώρα, Cher; Τραγουδίστρια, ηθοποιός, χορεύτρια, fashion ion. Πώς σ@@@α είναι αυτό προσβολή;», αναφέρει φανερά εκνευρισμένος ο Joaquin Phoenix με την εμφάνιση του Joker στο video (μπορείς να δεις το απόσπασμα πιο πάνω από το 8.30 και έπειτα) μετά την προβολή του οποίου εμφανιζόταν στην εκπομπή ντροπιασμένος να ζητά συγγνώμη τόσο από τον Larry όσο και από τον κόσμο για τη συμπεριφορά του.

Διάβασε κι αυτό: Joaquin Phoenix: Ο ρόλος του ως Joker είναι η τελευταία υπενθύμιση της αγάπης μας για εκείνον

Κι ενώ το video έγινε viral και προκάλεσε τις έντονες αρνητικές αντιδράσεις μερίδας του κόσμου, ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Phoenix ήρθε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Όπως επιβεβαίωσε στο Entertainment Weekly αυτό το video γυρίστηκε ως αστείο και το ίδιο σκηνοθετημένη με αυτό ήταν και η αμήχανη αντίδραση του 44χρονου Joaquin Phoenix μετά την προβολή του. Αν θέλουμε, λοιπόν, να μιλήσουμε για το μεγαλείο του Joaquin στην υποκριτική τέχνη δε χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε τίποτα περισσότερο από αυτό το video. Αν πάλι θες να μιλήσουμε για την γοητεία του και μόνο, θα σου αφήσω εδώ αυτό το εξώφυλλο του Vanity Fair για να αντλήσεις τα κατάλληλα επιχειρήματα.

 

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Richard Hartog