CELEBRITIES

H πιο παράξενη ερωτική εξομολόγηση είναι αυτή που έκανε ο Joaquin Phoenix στην Rooney Mara. ΤροMara του

Joel C Ryan/Invision/AP

Να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους; Να τα πούμε. Ο Joaquin Phoenix δεν ανήκει σε αυτό που θα λέγαμε τον μέσο όρο των ανθρώπων. Έχει μια αυθεντικότητα, μια απόσταση από τον κόσμο των δημοσίων σχέσεων και συχνά δεν πολυενδιαφέρεται για την εικόνα που βγάζει προς τα έξω. Ξεκινάμε, λοιπόν, με αυτή την παραδοχή, αλλά για κάποιο λόγο αυτή δεν μας κάνει να βλέπουμε λιγότερο περίεργη την ερωτική του εξομολόγηση προς τη Rooney Mara, την μνηστή του, ευχαριστώντας την λίγο αφού παρέλαβε το βραβείο TIFF Tribute Actor Award, για την καριέρα του στο Φεστιβάλ του Τορόντο και κάνοντας μια πρώτη πρόβα για τη σεζόν των βραβείων που θα ακολουθήσουν πιθανότατα για την ερμηνεία του στην ταινία "Joker" του Todd Phillips. Ολόκληρη η ομιλία του Joaquin Phoenix ήταν γεμάτη από συναίσθημα αλλά εκεί στη Rooney Mara συνέβη το κρεσέντο. Θέλω να κρατηθείς από όποια χειρολαβή βρίσκεις πρόχειρη και πάμε να δεις τι ακριβώς ειπώθηκε.

Διάβασε ακόμα: Joaquin Phoenix: Ο ρόλος του ως Joker είναι η τελευταία υπενθύμιση της αγάπης μας για εκείνον

«Κάπου εδώ μέσα, δεν ξέρω που, υπάρχει ένας βρώμικος δράκος και θέλω να του ξεριζώσω τα φτερά και να τον τυλίξω σε μία κουβέρτα και να κοιμηθώ μαζί του για πάντα. Σε αγαπώ. Σε ευχαριστώ» είπε ο Joaquin Phoenix και κάπου εκεί στο κοινό η Rooney Mara θα ανατρίχιασε, είτε γιατί ξέρει να μεταφράζει την αγάπη στα λόγια του Joaquin, είτε γιατί κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος και γι’ αυτό αγαπιούνται, είτε γιατί τρόμαξε. Εμείς ποντάρουμε στο τελευταίο. Η αναφορά μάλλον έγινε για την ταινία: «Το κορίτσι με το Τατουάζ» στην οποία έπαιζε η Rooney Mara αλλά και πάλι, «ξεριζώνω» και «κοιμάμαι για πάντα» είναι δύο φράσεις που είναι ελαφρά τρομακτικό να εμπεριέχονται σε μία ερωτική εξομολόγηση.

Νωρίτερα ο ηθοποιός είχε συγκινημένος αναφερθεί στον αδικοχαμένο αδερφό του River, ηθοποιό κι εκείνον και αστέρι του Hollywood πριν ο Joaquin τον βρει αναίσθητο από υπερβολική δόση ναρκωτικών στο club ”The Viper Room” στο Los Angeles. Ο Joaquin έχοντας απογοητευτεί από τις πρώτες του εμπειρίες στην υποκριτική ως παιδί, παραδέχτηκε ότι χρωστά την καριέρα του στον αδερφό του. «Όταν ήμουν 15 ή 16, ο αδερφός μου ο Ρίβερ ήρθε στο σπίτι από τη δουλειά με τη βιντεοκασέτα μιας ταινίας που λεγόταν “Οργισμενο Είδωλο” και με κάθισε κάτω και με ανάγκασε να τη δω. Την επόμενη μέρα με ξύπνησε, και με υποχρέωσε να τη δω ξανά. Και μου είπε «Θα ξεκινήσεις πάλι την υποκριτική, αυτό θα κάνεις». Δεν μου το ζήτησε, μου το δήλωσε. Και θα του είμαι υπόχρεος γι’ αυτό γιατί η υποκριτική μου έδωσε μία τόσο απίθανη ζωή. Είμαι γεμάτος από συναισθήματα, γιατί σκέφτομαι όλους αυτούς τους ανθρώπους που είχαν βαθιά επίδραση σε μένα. Βλέποντας αυτά τα βίντεο, σκέφτηκα την οικογένειά μου. Τις αδερφές μου Liberty, Summer, Rain που είναι οι καλύτερες μου φίλες», σημείωσε ο Joaquin Phoenix.

Κεντρική φωτογραφία: Joel C Ryan/Invision/AP