CELEBRITIES

O James Franco λιάζεται στη Μύκονο κι εγώ είμαι στο Κουκάκι

Chris Pizzello/Invision/AP

19 Σεπτέμβρη της περασμένης χρονιάς εδώ ήμασταν και τα λέγαμε. Ο τίτλος τότε ήταν ο εξής: Ο James Franco κάνει διακοπές στη Μύκονο. Ναι, φοράει μαγιό. Ναι, είναι όνειρο. Μπήκαμε στο 2019, «φάγαμε» και το καλοκαιράκι. Ο James Franco είναι και πάλι εδώ. Πιστός σαν σκυλί. Ακούει καλοκαίρι και αυτομάτως σκέφτεται το νησί της Μυκόνου. Και φέτος λοιπόν κάνει διακοπές μαζί με το κορίτσι του, Isabel Pakzad. Και πέρσι με την Isabel είχε ερθεί. Δεν τον αποκάλεσα εγώ πιστός σαν σκυλί, τυχαία.

Διάβασε ακόμα: Αυτοί είναι οι 17 πιο sexy άνδρες του πλανήτη με εντελώς υποκειμενικά κριτήρια

Από τη βουτιά στην ξαπλώστρα και από την ξαπλώστρα στην ταβέρνα. Ενδιάμεσα και κάποια φιλιά και κάποιες αγκαλιές με το αμόρε του γιατί πάνω από όλα αγάπη να υπάρχει.

Ο James Franco έχει κοινό μεγάλο στη χώρα μας, δεν είμαι μόνο εγώ που θα ήθελα αντί για Κουκάκι να είμαι Μύκονο να ανταλλάξουμε μία χειραψία.

Οι θαυμαστές τού ζήτησαν μία φωτογραφία και δεν αρνήθηκε. Πόζαρε, χαμογέλασε και έτοιμη η selfie για το Instagram.

 

 

Και μία φωτογραφία με τη σωστή αντίδραση

 

Casual ο James στις διακοπές του με γκρι ελεφαντί μαγιό και καπέλο σε κεραμιδί απόχρωση. Έριξε πάνω του κι ένα t-shirt έτσι για το καλό.

Πάντως μετά τη Μύκονο πήγαν και στη Μήλο. H Isabel Pakzad ανέβασε μία φωτογραφία στο προφίλ της στην οποία τα μάτια της κομποζάρουν με τα νερά στο Κλέφτικο. 

View this post on Instagram

Milos, Greece

A post shared by Isabel Pakzad (@isabelpakzad) on

Και του χρόνου να ευχηθώ.

 

Κεντρική Φωτογραφία:  Chris Pizzello/Invision/AP