CELEBRITIES

Η Κωνσταντίνα Κλαψινού διαψεύδει τη σχέση με τον Γιώργο Κιμούλη

NDP Photo Agency

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της RealLife ο Γιώργος Κιμούλης είναι και πάλι ερωτευμένος και η γυναίκα που έχει στο πλευρό του είναι η ηθοποιός Κωνσταντίνα Κλαψινού.

Το δημοσίευμα ανέφερε πως άνθρωποι από το κοντινό τους περιβάλλουν υποστηρίζουν πως «έχουν μάτια μόνο ο ένας για τον άλλον. Εκείνη είναι γοητευμένη από το ταλέντο του, την έντονη προσωπικότητά του και την παιδεία του και εκείνος φέρεται παραδομένος από την ομορφιά και τη σαγήνη της».

Η ηθοποιός παίρνει θέση μέσω Instagram και απαντά για τη σχέση που της καταλόγισαν.

View this post on Instagram

Ενα πράγμα που σέβομαι στη ζωη μου είναι η ανάγκη του άλλου να δουλεψει για να πετυχει και να μπορεί να κερδίζει τα προς το ζην του. Κατανοώ λοιπόν απολύτως κάθε δημοσιογράφο. Είμαι επίσης παντα υπερ της αποψης να δικαιολογώ ακόμη και κάποια λάθη ή παραπτώματα και να μην αντιδρώ σε όλα όσα γράφονται για μένα. ΟΜΩΣ!!! Οταν τα όρια ξεπερνιούνται βασιζόμενοι στο γεγονός ότι για ακόμη μία φορά οι άνθρωποι στους οποίους αναφερόμαστε δεν θα αντιδράσουν, αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να δικαιολογήσω. Ο κ. Μπουζιώτης (επαναλαμβάνω σεβόμενη ότι θέλει να κάνει τη δουλειά του) με σιγουριά και χωρίς να αφήσει το παραμικρό περιθώριο πως μπορεί να κάνει λάθος, δημοσίευσε στη Real News ένα “νέο ειδύλλιο ανάμεσα σε μένα και στον κ. Κιμούλη, έναν άνθρωπο που εκτιμώ, θαυμάζω και είχα την τύχη να συναντηθώ μαζί του μόνο δύο φορές για να συζητήσουμε θέματα που έχουν αποκλειστική σχέση με τη δουλειά μας. Προσπαθώ ειλικρινά να το αντιμετωπίσω και με ψυχραιμία ώστε να μην αφήσω να επηρεάσει κάτι τέτοιο ούτε τον τρόπο που συμπεριφέρομαι στο χώρο της εργασίας μου (πχ να έρχομαι σε επαφή με ανθρώπους που θαυμάζω και θέλω να συνεργαστώ), αλλά ούτε και στην προσωπική μου ζωή. Συγνώμη που σας χαλάω το “αποκλειστικό”, αλλά δεν ισχύει τίποτα από όλα όσα γράφετε. Δε μου αρέσει καθόλου που αναγκάζομαι να αναφερθώ σε όλα αυτά, αλλά θα σας παρακαλούσα να το διαψεύσετε στον ίδιο ακριβώς χώρο. #ελεος

A post shared by Klapsinou Konstantina (@konstantina_klapsinou) on

 

«Ένα πράγμα που σέβομαι στη ζωή μου είναι η ανάγκη του άλλου να δουλέψει για να πετύχει και να μπορεί να κερδίζει τα προς το ζην του. Κατανοώ λοιπόν απολύτως κάθε δημοσιογράφο. Είμαι επίσης πάντα υπέρ της άποψης να δικαιολογώ ακόμη και κάποια λάθη ή παραπτώματα και να μην αντιδρώ σε όλα όσα γράφονται για μένα. ΟΜΩΣ!!! Όταν τα όρια ξεπερνιούνται βασιζόμενοι στο γεγονός ότι για ακόμη μία φορά οι άνθρωποι στους οποίους αναφερόμαστε δεν θα αντιδράσουν, αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να δικαιολογήσω. Ο κ. Μπουζιώτης (επαναλαμβάνω σεβόμενη ότι θέλει να κάνει τη δουλειά του) με σιγουριά και χωρίς να αφήσει το παραμικρό περιθώριο πως μπορεί να κάνει λάθος, δημοσίευσε στη Real News ένα ”νέο ειδύλλιο” ανάμεσα σε μένα και στον κ. Κιμούλη, έναν άνθρωπο που εκτιμώ, θαυμάζω και είχα την τύχη να συναντηθώ μαζί του μόνο δύο φορές για να συζητήσουμε θέματα που έχουν αποκλειστική σχέση με τη δουλειά μας. Προσπαθώ ειλικρινά να το αντιμετωπίσω και με ψυχραιμία ώστε να μην αφήσω να επηρεάσει κάτι τέτοιο ούτε τον τρόπο που συμπεριφέρομαι στο χώρο της εργασίας μου (πχ να έρχομαι σε επαφή με ανθρώπους που θαυμάζω και θέλω να συνεργαστώ), αλλά ούτε και στην προσωπική μου ζωή. Συγνώμη που σας χαλάω το ”αποκλειστικό”, αλλά δεν ισχύει τίποτα από όλα όσα γράφετε. Δε μου αρέσει καθόλου που αναγκάζομαι να αναφερθώ σε όλα αυτά, αλλά θα σας παρακαλούσα να το διαψεύσετε στον ίδιο ακριβώς χώρο. #έλεος»

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency