CELEBRITIES

Η Florence Welch μίλησε για τον αλκοολισμό και τη διατροφική διαταραχή που ξεπέρασε

Charles Sykes/Invision/AP

Λίγους μήνες πριν έρθει στην Αθήνα μαζί με το συγκρότημά της για την πρώτη της συναυλία μετά απο 10 χρόνια, η Florence Welch η ιδιόρρυθμη 32χρονη, Βρετανίδα καλλιτέχνιδα, φωτογραφήθηκε για τη Βρετανική Vogue και μίλησε για την εποχή που είχε καταφύγει στο αλκοόλ για να διαχειριστεί την τεράστια φήμη που αποκτούσε, αλλά και την περίοδο που πάλευε με τις διατροφικές διαταραχές.

Διάβασε επίσης: Οι καλοκαιρινές συναυλίες της Αθήνας που δεν πρέπει να χάσεις

«Σκέφτομαι εκείνη την εποχή με ανάμεικτα συναισθήματα νοσταλγίας και τρόμου» είπε για την περίοδο του αλκοολισμού της η τραγουδίστρια που έχει παλιότερα μιλήσει για το πως βρήκε καταφύγιο στο αλκοόλ μετά την τεράστια επιτυχία του ντεμπούτου της στη δισκογραφία Lungs (2009). «Ένα μέρος μου νιώθει δέος μπροστά σε αυτό το κορίτσι, που χωρίς να σκέφτεται την επιβίωσή της έτρεχε στον κόσμο, ρίχνοντας το κεφάλι μπροστά, με τα μάτια κλειστά με καμία έγνοια για τις συνέπειες. Αλλά από την άλλη θέλω να την αγκαλιάσω και να της πω: “Είναι εντάξει, είσαι καλά, μπορείς να κατέβεις. Ουρλιάζεις από την κορυφή αυτού του δέντρου για υπερβολικά πολύ καιρό», σημείωσε η Florence Welsch.

 

Για την διατροφική διαταραχή που πάλεψε σημείωσε ότι δεν έχει ζυγιστεί εδώ και τέσσερα χρόνια.«Πέντε χρόνια πριν θα μπορούσα να σου πω πόσο ζύγιζα το πρωί, το βράδυ, με τα ρούχα μου ή χωρίς, με τα κοσμήματά μου ή χωρίς. Το να απαλλαγείς από αυτό μερικές φορές το αισθάνεσαι ως μεγαλύτερο κατόρθωμα από το να είσαι το κυρίως όνομα σε ένα φεστιβάλ σαν το Glastonburry» είπε η τραγουδίστρια που συμπλήρωσε ότι συχνά αναρωτιέται αν ο νεότερος εαυτός της θα τρομοκρατούνταν μπροστά στην ιδέα ότι πλέον περνά τα βράδια της Παρασκευής «τρώγοντας μακαρόνια και βλέποντας τηλεόραση».

Η ίδια βέβαια έχει ακόμα τα σκοτεινά σημεία της. Όπως ανέφερε στη Vogue συχνά χρησιμοποιεί τα social media ως ένα μέσο για να αισθανθεί άσχημα για τον εαυτό της (γιατί έχει μια τέτοια ανάγκη, μη με ρωτήσετε μόνο, δεν έχω ιδέα). «Ακόμα και σήμερα μπορεί να κατέβω από τη σκηνή ενώ ένα πλήθος με επευφημεί και να πάω να καθίσω μόνη μου, κάνοντας scroll down στο κινητό μου μέχρι να βρω αρκετά πράγματα που θα με κάνουν να νιώθω δυστυχισμένη» είπε μιλώντας για τις ανασφάλειες της που επιμένουν. Η ίδια αγαπά τα social media, έχει 1,7 εκατομμύρια follower στο Instagram αλλά και πάλι τα βρίσκει επίσης «ένα χρήσιμο εργαλείο για να σκαλίζεις την δική σου τρύπα της ντροπής μέσα σου».

 

Ειλικρινής όσο λίγοι, δυνατή ώστε να ξεπεράσει εθισμούς και διαταραχές όσο άλλοι λίγοι, η Florence Welsch έχει τον τρόπο της με το που εμφανίζεται μπροστά μας να μας θυμίζει εκτός από το πόσο μοιάζει με τον Άρη Σερβετάλη, ότι είναι μια ιδιαίτερη τραγουδίστρια και γι’ αυτό τόσο αγαπητή.

Αναμένουμε την άφιξή της, λοιπόν.

 

Κεντρική φωτογραφία: Charles Sykes/Invision/AP